Vacature: Melker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Standplaats Ten Boer
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Werk jij graag tussen de koeien en heb jij ervaring met melken? Werk jij het liefst zelfstandig ? Dan kun jij al snel aan de slag!

Jij gaat werken aan de hand van een rooster die vooraf besproken wordt. Middels dit rooster ga jij drie melkbeurten per week oppakken. Je begint met het ophalen van de koeien van het land of uit de stal alvorens je gaat beginnen aan je melkbeurt. De koeien worden aan de hand van een 2x14 swing gemolken. Wanneer de melkbeurt klaar is zorg jij ervoor dat alles weer schoon en opgeruimd achtergelaten gaat worden.

Functie-eisen

  • Enige ervaring op een melkveebedrijf
  • Zelfstandig kunnen werken

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een melkveehouderij in de omgeving van Groningen. Hier worden ongeveer 140 melkkoeien gemolken. Zij zijn op zoek naar extra collega's om de roosters volledig te kunnen opvullen/aanvullen.

Wat wij bieden

Ga jij starten in deze vacature 'Ervaren Melker'? Dan wordt je beloond conform cao dierhouderij waarbij je een salaris gaat verdienen tussen de € 10,- en 13,- bruto per uur. Ben je jonger dan 21 jaar, dan krijg je een bruto uurloon passend bij jouw leeftijd.

Laat snel aan ons weten dat jij de kandidaat bent die wij zoeken! Dit kan door te solliciteren voor 28 februari 2023 maar wacht niet te lang want we komen graag zo spoedig mogelijk met jouw in contact! Wil je eerst nog meer informatie, dan kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via