Vacature: Medewerker bediening (parttime)

  • Salaris Tussen € 5,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Burgum
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Woon jij in de buurt van Burgum en ben jij enthousiast opzoek naar een horeca bijbaan? Dan heb je geluk, want wij geven je de kans om te solliciteren voor een mooi bedrijf.

Als medewerker bediening ben je breed inzetbaar, zowel in het restaurant als bij cateringklussen rondom Burgum. Met jouw gastvrijheid zorg je ervoor dat gasten in het restaurant worden voorzien van een hapje en een drankje. Verder neem je bestellingen op en serveer je gerechten met een glimlach. Heb jij geen ervaring in de horeca, maar ben je bereid om de kneepjes van het vak leren? Dan komen wij graag met jou in contact! Het team ontvangt jou met open armen. 

Functie-eisen

  • Minimaal twee keer per week beschikbaar
  • Positieve en vriendelijke houding

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag in een team van 50 vaste-, flexibele-, en leerling collega’s. Er heerst een gezellige en prettige sfeer binnen het bedrijf. Er zijn ook nog volop kansen en mogelijkheden om door te groeien aan de hand van opleidingen en ontwikkelingen. Je gaat bij een bedrijf aan de slag die een restaurant heeft maar ook een partycentrum en een cateringbedrijf heeft. Men heeft de beschikking over een restaurant, een kleine en grote zaal en twee voorkamers. Zij verzorgen hier feesten, buffetten, diner, vergaderingen en nog veel meer.

Wat wij bieden

Je gaat voor minimaal 8 uren aan het werk. Je uurloon is tussen de € 4,70 en € 13,86 (afhankelijk van leeftijd en ervaring). Het exacte uurloon wordt bepaald op basis van de kennis en ervaring die je meebrengt. Uiteraard word je voorzien van werkkleding en de benodigde PBM’s.

Heb je nog vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40 of mail naar infosurhuisterveen@abiant.nl.

Mocht deze functie niet precies zijn wat je zoekt, maar wil je wel graag snel aan de slag? Neem ook dan vooral contact met ons op! Wij werken in verschillende sectoren, hebben veel banen beschikbaar en denken graag met je mee!

Deel deze vacature via