Vacature: Gastvrouw/heer

  • Salaris Tussen € 2050,- en € 2236,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Burgum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Maak jij graag een praatje en zorg jij ervoor dat iedere gast met een glimlach weer richting huis gaat? Dan is een functie als gastvrouw/ heer wel iets voor jou!

Jij bent het gezicht van het bedrijf, en met jouw klantvriendelijkheid laat je de klant lachen en genieten. Jij zorgt ervoor dat de klanten optimaal bediend worden en dat ze met een tevreden gevoel naar huis gaan. Naast het restaurant heeft onze opdrachtgever ook een partycentrum. Hier worden regelmatig feesten en partijen gehouden. Jij houdt de planning van het partycentrum goed in de gaten en voert de nodige voorbereidingen uit. Ook wordt er catering op locatie verzorgd en hierbij help je mee met de voorbereidingen. De werktijden zijn van maandag tot en met zaterdag, zondag is jouw welverdiende vrije dag. De diensten die je draait liggen tussen de 10.00 en 23.00 uur, bij sommige feesten kan het wat uitlopen. De diensten wisselen zich af tussen dag- en avonddiensten.

Functie-eisen

  • Enige ervaring in de horeca
  • MBO werk en denkniveau (Hotelschool of relevante hospitality opleiding).

Over het bedrijf

Er heerst een prettige werksfeer binnen het bedrijf met 50 vaste-, flexibele- en leerling collega’s. Ook bied het bedrijf jou nog eventuele opleidingen en ontwikkelingen. Je gaat werken bij een bedrijf dat bestaat uit een restaurant, partycentrum en cateringbedrijf. Men heeft de beschikking over een restaurant, een kleine en grote zaal en twee voorkamers. Zij verzorgen hier feesten, buffetten, diner, vergaderingen en nog veel meer.

Wat wij bieden

Mocht deze functie niet precies zijn wat je zoekt, maar wil je wel graag snel aan de slag? Neem ook dan vooral contact met ons op! Wij werken in verschillende sectoren, hebben veel banen beschikbaar en denken graag met je mee!

4,75 en 14 (21 jaar en ouder). Het exacte uurloon wordt bepaald op basis van de kennis en ervaring die je meebrengt. Uiteraard word je voorzien van werkkleding en de benodigde PBM’s .

Heb je nog vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40 of mail naar infosurhuisterveen@abiant.nl.

Mocht deze functie niet precies zijn wat je zoekt, maar wil je wel graag snel aan de slag? Neem ook dan vooral contact met ons op! Wij werken in verschillende sectoren, hebben veel banen beschikbaar en denken graag met je mee!

Deel deze vacature via