Vacature: Medewerker mestvergister

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Werk jij graag op een boerenerf en heb je technisch inzicht? Houd je daarnaast van controle en wil je net even wat anders doen dan de rest? In de omgeving van Beilen zijn wij op zoek naar een medewerker mestvergister.

Een mestvergister is in principe een gasdichte en geïsoleerde silo, waarin het biogas uit de biomassa wordt gewonnen. Mest is verreweg de bekendste stof die wordt vergist tot energie. Meestal wordt dunne mest afkomstig van varkens en/of runderen gebruikt. Omdat mest gemakkelijk vergist wordt het vaak gecombineerd met andere organische reststromen. 

Als medewerker mestvergister zorg jij ervoor dat de toevoer van mest en mais blijft doorstromen. Het vullen van de mestvergister gebeurd met de shovel en is ongeveer 2 uur werk op een dag. Daarna ben je voornamelijk bezig met het oplossen van storingen zodat het proces doorgang kan vinden. De mestvergister draait ook door in het weekend. Bij een weekenddienst is het zo'n 3 á 4 uur werk om de grondstoffen te mixen en de mestvergister te vullen. 

Functie-eisen

  • je bent fulltime beschikbaar
  • je hebt technische kennis
  • je bent bereid in de avonden en in het weekend te werken
  • je hebt ervaring in de agrarische sector

Over het bedrijf

De opdrachtgever waar je voor komt te werken heeft vier vestigingen in de provincies Drenthe, Groningen en Overijssel. Ze zijn gespecialiseerd is in het verwerken van organisch afval. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan bij een veelzijdig bedrijf. Een contract voor langere termijn en rechtstreeks in dienst bij de opdrachtgever behoort op termijn tot de mogelijkheden. Je ontvangt een bruto uurloon tussen de € 11,- en € 15,-. De hoogte van dit uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. 

Ben jij nieuwsgierig en geïnteresseerd geworden in deze vacature medewerker mestvergister. Laat dan je reactie achter op deze vacature. Heb je nog vragen of wil je graag wat meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 728 000.

Deel deze vacature via