Vacature: Trekker chauffeur

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ben jij een echte aanpakker en vind je het leuk om op het land te werken. Heb je affiniteit met het boeren vak en ervaring in het werken met de grote machines van nu? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees gauw verder.

Onderweg zie je de boeren en loonwerkers druk bezig met de werkzaamheden op het land. De gewassen worden beregend, gespoten of het gras wordt binnengehaald. Voor verschillende akkerbouwers en loonbedrijven zijn wij op zoek naar trekker chauffeurs. De meeste van onze opdrachtgevers telen aardappelen, mais of bloembollen. Jij gaat een bijdrage leveren aan de hierbij behorende werkzaamheden zoals maaiwerkzaamheden en later in het seizoen rooiwerkzaamheden of het transporteren van de oogst richting de schuur. 

Functie-eisen

  • in bezit van rijbewijs T
  • bereid om lange dagen te werken
  • ervaring met trekker werkzaamheden

Over het bedrijf

Wij zijn op zoek naar trekker chauffeurs in de regio Emmen. Afhankelijk van jouw woonplaats en werkervaring gaan wij op zoek naar de beste werkplek voor jou. Veel van onze opdrachtgevers zijn familiebedrijven die zich gespecialiseerd hebben richting de akkerbouw of bloem(bollen)teelt.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke werkplek als trekker chauffeur. Je kunt een belangrijke bijdrage leveren aan het proces binnen de akkerbouw. Samen gaan we op zoek naar een bedrijf dat goed bij jouw wensen past. De hoogte van jouw salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring. Ben jij die ervaren trekker chauffeur waar wij naar op zoek zijn? Dan komen wij graag met jou in contact! Heb je interesse? Reageer dan gelijk op deze vacature. Mocht je nog vragen hebben of wil je graag meer informatie over de vacature trekker chauffeur. Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00 en vraag naar Arnold of Lisa.

Deel deze vacature via