Vacature: Minikraanmachinist

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau VmboMavo

Over de functie

Werk je nauwkeurig en kun je goed overweg met de minikraan? Werk je graag goed samen met een grondwerker? Lees dan gauw verder, wij zijn voor onze opdrachtgever in de omgeving van Beilen op zoek naar een minikraanmachinist. 

Als minikraanmachinist ga je zorgen voor de aanleg van kabels en leidingen. Samen met jouw collega, de grondwerker, gaan jullie ervoor zorgen dat de bodem wordt uitgegraven. Het is erg belangrijk dat er geen leidingen of kabels worden geraakt. De grondwerker geeft jou hierbij aanwijzingen en schept waar jij met de kraan niet kunt komen. Na het uitgraven plaats of vervang je de kabels en leidingen. Daarna zorg je ervoor dat het uitgegraven gedeelte weer dicht wordt gemaakt. Met goede communicatie met de grondwerker weten jullie het project goed af te ronden. 

Functie-eisen

  • VCA certificaat
  • Fulltime beschikbaar
  • B(E) rijbewijs

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever werkt voornamelijk in de aanleg van kabels en leidingen, het bedrijf is gevestigd in de directe omgeving van Beilen. Je gaat werken in de provincie Drenthe, vooral in de omgeving van Emmen en Beilen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een vaste werkplek waar je het gehele jaar kunt blijven werken. Je ontvangt een bruto salaris dat is gebaseerd op de cao Groen, Grond en infra. De hoogte van dit uurloon ligt, bij 21 jaar en ouder, tussen de € 12,- en € 16,- bruto per uur. De hoogte voor het inkomen is mede afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring op de minikraan.

Ben jij de nauwkeurige minikraanmachinist waar wij naar op zoek zijn? Reageer dan gelijk op deze vacature en ga op korte termijn aan de slag. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature minikraanmachinist? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 728 000.

Deel deze vacature via