Vacature: Avondmelker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 12 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Vind jij het leuk om tussen de koeien te staan? Ben je beschikbaar in de avonduren en woon je in de omgeving van Emmen? Lees snel verder, wij zijn namelijk op zoek naar een avondmelker.

Als melker ga je zelfstandig ongeveer 250 koeien melken bij een melkveebedrijf in de omgeving van Emmen. Voordat je kunt beginnen met melken sluit je de koeien op in een wachtruimte. Je begeleid de koeien de 2 keer 13 visgraad melkstal in. Daarna begint de melkbeurt, de koeien worden gemolken tussen 17:00 en 20:00. Wanneer de laatste koe is gemolken maak je de melkstal weer spik en span. Je gaat als avondmelker van maandag t/m vrijdag 3 of 4 melkbeurten verrichten. Een melkbeurt duurt ongeveer 3 uur. Wil je graag vaste avonden melken? Dat is ook mogelijk! Het melkveebedrijf ligt ongeveer 10 kilometer rondom Emmen. Vanwege de ligging is het melkveebedrijf moeilijk te bereiken met het openbaar vervoer. Het is dus van belang dat je eigen vervoer hebt.

Functie-eisen

  • Aantoonbare ervaring als melker
  • Beschikbaar op maandag t/m vrijdag in de avonduren
  • Eigen vervoer

Over het bedrijf

Het melkveebedrijf is gevestigd nabij Emmen en heeft zo'n 250 koeien die worden gemolken. De koeien worden gemolken in een 2 keer 13 visgraad melkstal.  

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een leuke (bij)baan als melker op een net melkveebedrijf in de omgeving van Emmen. Ben je 21 jaar of ouder? Dan ontvang je een bruto uurloon tussen de € 10,- en € 14,- per uur conform cao dierhouderij. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Wil jij graag aan de slag als melker en ben je beschikbaar in de avonden? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature en start op korte termijn als melker. Wil je meer informatie over deze vacature of heb je nog vragen neem dan direct contact op met ons uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via