Vacature: Rietsnijder

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Oudega gem Smallingerla
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Vind jij het prettig om elke dag in de buitenlucht te werken en is daarnaast hard werken jou op het lijf geschreven? Dan is deze vacature iets voor jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Drachten zijn wij op zoek naar een ‘rietsnijder’

Als rietsnijder ga jij assisteren bij het maaien van riet in verschillende natuurgebieden in de omgeving. Het snijden en binden van het riet gebeurd machinaal. Jij staat achterop de maaimachine of bedient deze, dit in overleg met de opdrachtgever. Na het maaien doe je een eerste selectie door minder goede stelen uit de bossen te halen. Vervolgens wordt het riet samengebonden en naar de loods gebracht. Hier wordt het gesorteerd en met een machine tot kleinere bossen wordt verwerkt. Ook ga jij assisteren bij het sjouwen van riet. Jouw functie is verschillend en erg belangrijk.

Functie-eisen

  • Rijbewijs B;
  • Aanpakkersmentaliteit;
  • Flexibel inzetbaar.

Over het bedrijf

Jullie gaan samen op pad, dit betekent dat je nauw samenwerkt met de eigenaar van het bedrijf. Er heerst bij dit bedrijf een ontspannen sfeer en samen zetten jullie de schouders er iedere dag weer onder.

Wat wij bieden

Heb je nog vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40 of mail naar infosurhuisterveen@abiant.nl.

Mocht deze functie niet precies zijn wat je zoekt, maar wil je wel graag snel aan de slag? Neem ook dan vooral contact met ons op! Wij werken in verschillende sectoren, hebben veel banen beschikbaar en denken graag met je mee!

Deel deze vacature via