Vacature: Schoonmaker kantoorpanden Beilen

  • Salaris €11,-
  • Aantal uren per week 15 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Heb jij op maandag t/m vrijdag in de avonduren een paar uren over en ga jij nauwkeurig te werk? Ga dan aan de slag als schoonmaker in Beilen.

Als schoonmaker ga je bij verschillende kantoorpanden in Beilen en de directe omgeving aan de slag. Je werkt samen met een collega en gaat met een auto langs de kantoorpanden. Je maakt daar de bureaus, het sanitair, de kantine en de vloeren schoon. Door jouw inzet starten de kantoormedewerkers hun werkdag met een frisse werkplek. Afhankelijk van jouw wensen en beschikbaarheid wordt er een planning gemaakt voor jouw diensten. De diensten beginnen om 16:30 tot ongeveer 20:30 uur. 

Functie-eisen

  • Rijbewijs B
  • Flexibel inzetbaar

Over het bedrijf

De opdrachtgever is gespecialiseerd in het reinigen van panden, zowel aan de buiten,- en binnenkant. Ben jij een ervaren glazenwasser of gevelreiniger? Ook voor deze werkzaamheden kun je bij onze opdrachtgever terecht.

Wat wij bieden

Je komt te werken bij een opdrachtgever waar jouw uren flexibel ingevuld kunnen worden. Deze baan is goed te combineren met een studie of een andere parttime functie. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag. Welke dagen je gaat werken hangt mede af van jouw beschikbaarheid. Ben je 21 jaar of ouder? Dan ontvang je een bruto uurloon van € 11,83 bruto per uur, conform cao Schoonmaakdiensten. 

Ben je enthousiast geworden en wil je graag aan de slag als schoonmaker kantoorpanden? Dan komen wij graag in contact met jou! Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker kantoorpanden'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via