Vacature: Logistiek medewerker Groningen

  • Salaris Tussen € 13,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Als logistiek medewerker zorg jij ervoor dat alle leveringen soepel verlopen. Zo ben jij verantwoordelijk om de goederen op de juiste plek op te slaan en dat alle bestellingen correct worden verzonden. Als logistiek medewerker is jouw takenpakket enorm divers en ben je de gehele dag lekker druk bezig! Zodra je bent ingewerkt, weet jij alles precies te vinden dit grote magazijn! Jij zorgt voor de volledige coördinatie en organisatie van de logistieke werkplek. Hierdoor draag je bij aan een efficiënte logistieke afhandeling en een soepele leveringsproces. 

Voor deze mooie functie zoeken we een betrokken allround logistiek medewerker met ervaring met het rijden op de heftruck en een gezonde dosis positieve werkmentaliteit! Daarnaast ben je ook nog eens handig met de administratie en handel jij ook alle transportdocumenten af. 

Werkdagen zijn doordeweeks en de werktijden variëren tussen de 07.30 en 17.00 uur. Haal jij voldoending uit het werken in de logistiek en ben jij in bezit van een heftruckcertificaat? Dan zien wij graag jouw cv tegemoet! 

Functie-eisen

  • Zo snel mogelijk beschikbaar
  • Je bent in bezit van een heftruckcertificaat
  • Je hebt een proactieve houding en ziet het werk liggen

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is gevestigd in Groningen en is een groot begrip in de drankenhandel. Ze bestaan sinds 1888 en zijn vanaf die tijd niet meer weg te denken. Wat begon als een klein bedrijf in een kelder aan de Oosterstraat is vandaag de dag een internationaal leverancier van speciaal dranken. Je komt dan ook te werken bij een gezond groeiend bedrijf waar veel uitdagingen zijn voor de toekomst. Een familiebedrijf met korte lijntjes en een gemoedelijke sfeer. Met jouw kennis en vaardigheden draag je bij aan verbeteringen in het logistieke proces.

Wat wij bieden

Ben jij enthousiast geworden om te gaan werken als logistiek medewerker? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voor 20 maart 2023. Vragen? Bel onze vestiging Abiant Groningen op het telefoonnummer 050 549 2840 voor meer informatie. 

Deel deze vacature via