Vacature: Uitvoerder telecom

  • Salaris Tussen € 16,- en € 20,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als uitvoerder ben jij verantwoordelijk voor het het realiseren van projecten. Je geeft leiding op de bouwlocatie van één of meerdere projecten en je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de uitvoerende teams binnen het project. Ook bewaak je de voortgang en de planning van de uitvoering van het project. Je controleert de kwaliteit, uitvoerende kosten, arbeidsomstandigheden en veiligheid bij elk project. 

Tijdens de werkdag stem jij alles voor het project eerst af met alle interne collega`s en afdelingen die van toepassing zijn. Het bestuderen van de planning,de tekeningen en het aangeven van verbetermogelijkheden is hierbij een belangrijk onderdeel. Vervolgens wijs je de werkzaamheden toe aan uitvoerende ploegen/ individuele medewerkers en onderaannemer(s) Hierbij hou je rekening met de veiligheid door het uitvoeren en opstellen van TRA`s en controleer je vervolgens de uitvoering van de LMRA voor aanvang van de werkzaamheden.

Je bent verantwoordelijk voor het bijhouden van de planning en je informeert hierbij betrokkenen(inclusief instanties) over de start, uitvoeringswijze en voortgang van het project. Daarnaast bekijk je ook de urenverantwoording van eigen medewerkers en onderaannemers en stem je verlof af met de loonadministratie. Goede communicatie is hierbij erg belangrijk voor het onderhouden van het contact en afstemming met opdrachtgever en onder aanneming. Je moet ook niet bang zijn om een beslissing te nemen in het geval zich een probleem voordoet. Je bewaakt de kwaliteit en veiligheid van de werkzaamheden en de medewerkers maar ook de kwaliteit en onderhoud van het materieel en de materialen. Ben jij geschikt voor deze functie? Reageer dan nu! 

Functie-eisen

  • In bezit van VCA-Vol
  • Minimaal MBO 4 infra of vergelijkwaardig werk en denkniveau
  • Relevante werkervaring met laag- en middenspanning in energiedistributienetwerken en telecombranche
  • Rijbewijs BE
  • Leidinggevende capaciteiten
  • Goede kennis en beheersing van de Nederlandse en Duitse taal in woord en geschrift

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het goed, efficiënt en veilig aanleggen netwerken. Ze maken gebruik van unieke technieken en bieden een totaaloplossing van graaftechnieken, het blazen en lassen van glasvezelkabels tot volledig aangelegde netwerken. Voornamelijk werken zij in de Benelux en Duitsland maar er zijn ook opdrachten wereldwijd. De organisatie heeft een platte structuur waarbij de werksfeer als gemoedelijk en gedreven kan worden omschreven. Alle medewerkers zijn vakbekwaam, hebben passie voor het dak en dragen betrouwbaarheid uit.

Wat wij bieden

Een fulltime baan bij een werkgever waar samenwerken voorop staat. De kans om je ontwikkelen binnen je vakgebied als in passende aansluitende functie. Uitstekend salaris tussen de € 16,- en € 20,-, passend bij jouw kennis en ervaring. Wil jij graag aan de slag als Uitvoerder  reageer dan voor 24 maart 2023. Wil je meer informatie over de vacature en opdrachtgever? Neem dan gerust telefonisch contact op met ons uitzendbureau in Groningen op het telefoonnummer 050 549 2840. 

Ben jij degene die wij zoeken?  

Deel deze vacature via