Vacature: Zaterdagbaan autobedrijf

  • Salaris Tussen € 5,- en € 8,-
  • Aantal uren per week 8 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavo

Over de functie

Ben jij een autofanaat? Vind je het leuk om met auto's bezig te zijn en ben je op zoek naar een leuke zaterdagbaan? Dan is deze vacature iets voor jou, wij zijn in Assen op zoek naar een medewerker autobedrijf.

Als medewerker autobedrijf is jouw voornaamste taak dat jij op zaterdag de auto's gaat poetsen en schoonmaken. Jij zorgt ervoor dat de auto's fris in de showroom staan en meegegeven kunnen worden aan de klant. Het betreft showmodellen, leenauto's en leaseauto's. Daarnaast ben jij als medewerker autobedrijf het eerste aanspreekpunt in de showroom. Wanneer klanten op zoek zijn naar een nieuwe auto, weet jij precies wat je moet doen en bij wie de klanten terecht kunnen. Bij voorkeur kun je ook kleine reparaties uitvoeren, denk hierbij aan het vervangen van een koplamp. Onze opdrachtgever vind dit geen verplichting, je kunt dus ook solliciteren op deze functie als je deze ervaring niet hebt. Tot slot zorg jij er voor dat het terrein er netjes bij ligt. Deze bijbaan is goed te combineren naast je studie, dit is omdat je alleen op zaterdag ingezet wordt. Het is een leuke baan om ervaring op te doen in een autobedrijf. De werkzaamheden zijn erg divers en geen enkele dag is hetzelfde. 

Functie-eisen

  • in het bezit van rijbewijs B
  • Verzorgd en representatief

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft meerdere vestigingen in Drenthe en Groningen. De kernwaarden van het bedrijf zijn: klantgericht, eerlijk, vooruitstrevend, kwaliteit, open en altijd streven naar beter. De vestigingen zijn kleinschalig en daarom erg betrokken bij de klant. De medewerkers hebben veel zelfstandigheid en vrijheid in hun werkzaamheden.

Wat wij bieden

We bieden je een mooie werkplek aan binnen een autobedrijf. Je krijgt betaald volgens de cao Motorvoertuigen en je krijgt alle vrijheid om zelf je functie goed uit te voeren. Je kunt bij deze baan een(jeugd)loon verwachten tussen de € 5,24 en € 8,39 bruto per uur. De hoogte hiervan is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Heb jij interesse in deze vacature medewerker autobedrijf? Solliciteer dan direct!  Wil je eerst wat meer informatie over deze vacature? Bel dan naar onze vestiging in Beilen op het nummer 0593-728000 of mail naar info@abiantbeilen.nl 

Deel deze vacature via