Vacature: Klusjesman / Facilitair medewerker

  • Salaris Tussen € 13,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mavo

Over de functie

Als klusjesman / facilitair medewerker ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud en het uitvoeren van reparaties binnen diverse (zorg) instellingen. Met jouw onderhoudsblik heb je een scherp oog voor mogelijke storingen en gebreken en door jouw ervaring met installatie- en elektrotechniek heb jij voor elk probleem een oplossing. 

We zoeken een Handige Harrie die graag bezig is met diverse werkzaamheden. Kapotte noodverlichting? Lekkende kraan? Een stopcontact aansluiten? Het dak op? Jij kunt het allemaal! 

Naast het technisch onderhoud kan jij in de vakantieperiode ook de werkzaamheden van collega`s overnemen. Deze werkzaamheden bestaan uit het spoelen van kranen en leidingen om legionella tegen te gaan. Hierbij monitoor je ook de temperatuurmetingen van het koude en warme water. 

Je gaat aan de slag bij diverse (zorg) instellingen in de provincie Groningen. Het is van belang dat je sterk in je schoenen staat want jij bent werkzaam in een bewoonde omgeving. Dit houdt in dat jij naast bovengenoemde werkzaamheden ook het contact met de klant hebt, je flexibel kan opstellen en de werkzaamheden netjes kan uitvoeren.

Functie-eisen

  • Je hebt ervaring met onderhoud aan gebouw gebonden installaties en/of ervaring in een soortgelijke functie
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B en een geldig VCA certificaat
  • Je bent klantgericht en representatief
  • En je bezit technisch inzicht

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever houdt zich bezig met ontwerp, financiering, bouw, beheer en onderhoud van infrastructuur en accommodaties. Zij hebben een groot scala aan projecten lopen op uiteenlopende niveaus en disciplines van nieuwbouw en onderhoud tot renovatie en de engineering. Typerend voor dit bedrijf is de professionaliteit, de vele doorgroeimogelijkheden voor het eigen personeel en de laagdrempelige bedrijfscultuur. Je kunt je er zeker van zjin dat bij dit bedrijf alles perfect geregeld is zodat jij goed je werk kan doen samen met gemotiveerde en professionele collega's.

Wat wij bieden

De klusjesman die wij zoeken bieden wij een verantwoordelijke baan voor 24 tot 40 uur per week (in overleg bespreekbaar). Het bruto-uurloon is afhankelijk van je ervaring en zal tussen de € 13,50 en € 15,50 zijn.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature van klusjesman / facilitair medewerker of ken je iemand die goed zou kunnen doen? Solliciteer dan direct maar uiterlijk voor 21 maart 2022 of neem contact op met ons uitzendbureau Abiant Groningen op het telefoonnummer 050-549 2840. 

We horen graag van je! 

Deel deze vacature via