Vacature: Quad machinist

  • Salaris Tussen € 13,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Mavo

Over de functie

Voor het groene seizoen zijn wij op zoek naar een quad machinist. Werk jij graag zelfstandig en heb jij ervaring met een bosmaaier? Reageer dan snel op deze vacature.

Als quad machinist ben je dagelijks onderweg om werkzaamheden uit te voeren met de bosmaaier. Je zorgt ervoor dat de plantsoenen, bedrijfstuinen en wijken het gehele seizoen worden onderhouden. Dit doe je voor overheden, instellingen en bedrijven. Jij hebt ervaring in het werken met machines waaronder de bosmaaier en de quad. Je krijgt een eigen route toegewezen en gaat zelfstandig op pad. Je hebt er daarom geen problemen mee om alleen te werken. Je denkt mee met de klant, neem initiatief, werkt nauwkeurig en bent dienstverlenend. 

Functie-eisen

  • in het bezit van VCA
  • in het bezit van bosmaaiercertificaat
  • in het bezit van rijbewijs BE

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een groot groenbedrijf met meerdere locaties door heel Nederland. De regio waar je wordt ingezet is de regio Drenthe of Groningen. Ze verzorgen de groene buitenruimtes bij bedrijven en instellingen, overheid en recreatie. Hierbij verzorgen ze zowel de aanleg als het onderhoud.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke fulltime werkplek aan in de buitenlucht. Afhankelijk van de weersomstandigheden is de verwachting dat jouw werkzaamheden doorlopen tot november. Het salaris dat je ontvangt is afhankelijk van je werkzaamheden, ervaring en leeftijd. Naar verwachting ligt dit tussen de € 13,76 en € 15,76 per uur.

Wil je graag aan de slag met de quad en de bosmaaier? Ben je het groene seizoen beschikbaar en wil je gelijk aan de slag? Reageer dan snel op deze vacature en ga op korte termijn aan de slag. Heb je meer informatie nodig over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen via 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via