Vacature: Schoorsteenveger / Ongediertebestrijder

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Veenwouden
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Heb jij geen last van hoogtes en omschrijf je jezelf als een echte aanpakker? Ga dan aan de slag als schoorsteenveger bij onze opdrachtgever in Oudwoude. 

In de wintermaanden ga je aan de slag als schoorsteenveger. Je gaat bij particulieren en bedrijven op het dak om ervoor te zorgen dat de schoorstenen schoon zijn en goed kunnen doorroken. In de zomerperiode is dit werk minder van belang, vandaar ook dat je werkzaamheden dan veranderen. In de zomerperiode ga je aan de slag als ongediertebestrijder. Al met al een behoorlijk afwisselende baan. 

Functie-eisen

  • Je bent een aanpakker;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een allround servicebedrijf voor het vegen van schoorstenen, camera inspectie van de schoorsteen, ongediertebestrijding, installatie van kachels en rookkanalen en het reinigen van WTW-units en mechanische ventilatiesystemen. De opdrachtgever staat voor het leveren van deskundig werk en een perfecte service.

Wat wij bieden

Je gaat voor 40-uren per week aan het werk. Je uurloon is tussen de 11 en 14 euro per uur (21 jaar en ouder). Het exacte uurloon wordt bepaald op basis van de kennis en ervaring die je meebrengt. Uiteraard word je voorzien van werkkleding en de benodigde PBM’s .

Heb je nog vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40 of mail naar infosurhuisterveen@abiant.nl.

Mocht deze functie niet precies zijn wat je zoekt, maar wil je wel graag snel aan de slag? Neem ook dan vooral contact met ons op! Wij werken in verschillende sectoren, hebben veel banen beschikbaar en denken graag met je mee!

Deel deze vacature via