Vacature: Werkvoorbereider Fulltime Leeuwarden

 • Salaris Tussen € 2504,- en € 4305,-
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Leeuwarden
 • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Is het aan jou toevertrouwd om een optimale voorbereiding voor een project te doen? Als spin in het web ben jij onmisbaar bij het project. Ga aan de slag als Werkvoorbereider bij een prachtige opdrachtgever in Leeuwarden. 

Het bedrijf:
Het hoofdkantoor van de opdrachtgever is gevestigd in Leeuwarden, de opdrachten bevinden zich door de hele provincie. Het bedrijf is een allround grond- weg en waterbouwbedrijf. De werkzaamheden zijn heel divers en gaan van onder de grond tot boven de grond. De ene opdracht zit in de riolering en de andere opdracht bestaat uit het bouw- woonrijp maken van grond. Als sinds 1931 wordt er volop gewerkt om zo breed mogelijk inzetbaar te zijn en een totaalpakket aan de klant te kunnen aanbieden. Het bedrijf heeft meerdere vestigingen door het land waardoor het ook het hele land kan voorzien van de geboden diensten. Er wordt actief meegedacht met de klant, zodat een nee eigenlijk niet hoeft te worden verkocht.

Jouw functie:
Als Werkvoorbereider ben jij de spin in het web bij diverse projecten. Na bestudering van het project wordt er door jou berekend wat voor materialen er nodig zijn. Ook wordt er door jou in de berekening van de kosten rekening gehouden met bouwplaats kosten, personeel, risico's, belastingen.. echt het hele plaatje. Indien nodig ga jij ook in de onderhandeling met leveranciers over de kosten die gemaakt moeten worden. Verder zorg je ervoor dat de planning voor het project wordt gemaakt. Door jouw inzet kan het project vlekkeloos draaien.

Aantal uren:  40
Werktijden:  07.00-16.00

Functie-eisen

 • MBO+ of HBO werk- en denkniveau in een technische richting
 • Kennis van MS Office en automatisering
 • Technisch inzicht en bent bekend met detailtekeningen
 • VCA-gecertificeerd
 • En je bent een teamplayer, communicatief vaardig en op zoek naar verbetering

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is een landelijk georiënteerd bedrijf wat regionale vestigingen heeft. Het bedrijf is een allround grond- weg en waterbouwbedrijf. Alles wat op de grond en onder de grond moet plaatsvinden rondom bijv. een bouwplaats wordt door het bedrijf aangeplakt. Er kan dus riolering worden aangelegd, grond bouwklaar worden gemaakt, een sportveld worden aangelegd of de bestrating in een woonwijk kan worden aangelegd. Van idee tot realisatie, het bedrijf denkt in alle vlakken mee en voert het tevens uit. Door de vele verschillende werkzaamheden is elke dag een nieuwe uitdaging en zijn er, indien gewenst, vele ontwikkelmogelijkheden.
Het bedrijf vindt een goede werksfeer zeer belangrijk. Elke ochtend wordt gezamenlijk gestart om 06.45 met een goede bak koffie waarna iedereen naar de werkplaats van die dag gaat. Mocht je een vraag/opmerking/suggestie hebben, de deur van de directie staat altijd open en je bent van harte welkom! Ook vindt het bedrijf het belangrijk dat je fouten kunt maken. Dit hoeft natuurlijk niet 6x dezelfde te zijn, maar mocht er een keer een foutje insluipen is dit geen probleem! Het is en blijft mensenwerk. 

Wat wij bieden

 • Afwisselende werkzaamheden
 • Innovatief, groeiend en duurzaam bedrijf
 • Een fijne, sfeervolle werkplek
 • Verloning volgens cao Bouw met tussentijdse wettelijke verhogingen 
 • Flexibel team
 • Goede, kundige collega's die graag samenwerken

Ben jij de nieuwe werkvoorbereider bij onze opdrachtgever in Leeuwarden? 

Mocht je vragen hebben over de vacature, neem dan contact op met ons via infoveenwouden@abiant.nl of telefonisch via 0511 726 000. 

Mocht deze vacature niet het ideale plaatje zijn, maar ben je wel op zoek naar een nieuwe functie? Neem ook dan vooral contact met ons op! We denken graag met je mee. 

Deel deze vacature via