Vacature: Trekker chauffeur

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Westerbork
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMboMavo

Over de functie

Heb jij affiniteit met de akkerbouw en kan je goed overweg met de trekker? Vind jij het werk op het land leuk en ben jij vanaf maart tot en met mei beschikbaar? Lees dan snel verder, wij zijn namelijk op zoek naar een trekker chauffeur!

Je gaat als trekker chauffeur verschillende werkzaamheden verrichten. Je gaat onder andere aardappels poten en zoden bemesten. Daarnaast ga je ervoor zorgen dat de bemestte grond omgewerkt wordt. Je bent een onmisbare factor in de akkerbouw en je weet hoe je met de grote machines van nu moet omgaan. Het werken in de akkerbouw en in het loonwerk gaat gepaard met verschillende piekmomenten. Je hebt er daarom geen problemen mee om lange dagen te maken zodat alle werkzaamheden tijdig afgerond kunnen worden. Je kunt vanaf halverwege maart gaan starten als trekker chauffeur. De werkzaamheden duren ongeveer tot en met de eerste week mei. Het is van belang dat je in deze periode beschikbaar bent en dat je bereid bent om lange dagen te werken.

Functie-eisen

  • Rijbewijs T
  • Spuitlicentie (geen verplichting)
  • Aantoonbare ervaring als trekker chauffeur

Over het bedrijf

Het loonbedrijf is gevestigd in Westerbork en heeft een modern en geïnnoveerd machinepark. Ze streven ernaar om kwalitatief hoogstaand werk te leveren en geven deskundig en eerlijk advies. Het loonbedrijf heeft gemiddeld 20 werknemers en een uitgebreide klantenkring. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke werkplek als trekker chauffeur bij een leuk loonbedrijf dat gevestigd is in Westerbork. De hoogte van jouw salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring. Ben jij die ervaren trekker chauffeur waar wij naar op zoek zijn? Dan komen wij graag met jou in contact! Heb je interesse? Reageer dan gelijk op deze vacature. Mocht je nog vragen hebben of wil je graag meer informatie over de vacature trekker chauffeur. Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00 en vraag naar Arnold of Lisa. 

Deel deze vacature via