Vacature: Allround timmerman

  • Salaris Tussen € 15,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij een ervaren vakkracht en heb je een echt timmermansoog? Gaat jouw hart sneller kloppen van nieuwbouw, onderhoud- en/of verbouw projecten? Dan ben jij de kandidaat waar wij naar op zoek zijn!

Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij op zoek naar allround timmermannen. Als allround timmerman zal je worden ingezet op diverse projecten bij particulieren en in de woning- en utiliteitsbouw. Jij bent veelzijdig inzetbaar want met jouw timmermansoog rond je de projecten netjes en secuur af. Als allround timmerman werk je zelfstandig, ben je nauwkeurig en sta je voor vakmanschap.

Heb je nog geen ervaring, maar wil je wel graag aan het werk in de bouw en het vak van een timmerman leren? Óok dan zijn er voldoende mogelijkheden! Reageer gerust! 

Functie-eisen

  • Je hebt twee rechterhanden (niet letterlijk, maar wel figuurlijk)
  • Je hebt ervaring als timmerman
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgevers variëren van grote landelijke aannemers tot aan de lokale bouwbedrijven bij jou in de buurt. 

Wat wij bieden

Als je via Abiant aan het werk gaat, dan bieden wij jou een jaarcontract en beloning conform de cao Bouw en Infra met een bruto uurloon tussen € 15,34 en € 18,46 . Vanaf dag 1 ontvang je bouwpensioen en daarnaast ontvang je kwalitatief goede werkkleding en PBM's en professioneel gereedschap van Makita. Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van trainingen en indien noodzakelijk een bedrijfsauto. Ben jij op zoek naar een leuke baan als allround timmerman? Reageer dan voor 31 maart 2022 op deze vacature. 

Wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau Abiant in Groningen op het telefoonnummer 050 549 2840. Tot snel! 

Deel deze vacature via