Vacature: Medewerkers openbaar groen bij Gemeente het Hogeland

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 36 uur
  • Standplaats Winsum
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ga jij graag buiten aan het werk? Als medewerker openbaar groen ga jij samen met collega's er voor zorgen dat het groen in de gemeente er verzorgd en onderhouden bij staat! Sta jij in de startblokken om te beginnen? Mooi! Want je kan per 1 april aan de slag. Lees snel verder.

Voor Gemeente het Hogeland zoeken wij groenvoorzieners. Samen met collega's vertrek jij vanuit de standplaats om in de omgeving alles netjes te maken denk hierbij aan o.a. schoffelen en maaien. Jouw standplaats wordt Bedum, Winsum of Uithuizen. Het betreft een fulltime functie van 1 april tot 1 oktober. Je werktijden zijn van 07:30 tot 16:00, waarbij je op vrijdag om 12:00 al vrij bent! Lekker vroeg weekend dus. 

Functie-eisen

Beschik je over echte aanpakkersmentaliteit en zie jij het werk liggen? Dan pas jij goed binnen dit team. Daarnaast:

  • ben je in het bezit van een geldig vca-certificaat (of je bent bereid deze te halen) 

Over het bedrijf

Als medewerker openbaar groen ga jij voor Gemeente het Hogeland aan het werk. Je komt te werken in een gezellig team waarbij plezier voorop staat! 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie voor 36 uur per week als medewerker groen bij Gemeente het Hogeland. Je loon is gebaseerd op cao Gemeenten en ligt tussen de €13,- en €17,50 bruto per uur, op basis van kennis en ervaring.

Zorg jij er binnenkort voor dat het groen in Gemeente het Hogeland er verzorgt uit ziet? ? Wacht dan niet te lang met reageren op deze vacature, maar doe het zeker voor 31 maart 2023. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie over de vacature 'Medewerkers openbaar groen bij Gemeente het Hogeland' neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 050 319 96 30, of mail ons: infobedum@abiant.nl. Je kunt ook altijd even bij ons binnenlopen. 

Deel deze vacature via