Vacature: Office Manager

 • Salaris Tussen € 3211,- en € 4000,-
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Groningen
 • Opleidingsniveau HboMbo

Over de functie

Office managers met pit vinden zonder twijfel hun draai in onze organisatie. Wij zijn op zoek naar een energieke, daadkrachtige en dynamische office manager. Al dekt die functienaam de lading niet helemaal, want in deze rol ben je óók meewerkend leidinggevende, facilitair manager en directie-assistent. Je gaat aan de slag in een betrokken team op ons moderne, lichte hoofdkantoor in Groningen. Je kunt rekenen op een modern arbeidsvoorwaardenpakket waarin je zelf keuzes maakt die bij je passen. Wat anderen waarderen aan werken bij ons? Je mag jezelf zijn. Klinkt dit goed? Lees dan snel verder!

Als office manager ben je een onmisbare schakel in onze organisatie. Je bent de rechterhand van beide bestuurders, waarin je voor een brede ondersteuning zorgt op het gebied van onder meer agendabeheer, het bewaken en signaleren van actielijsten en het voorbereiden, notuleren en uitwerken van vergaderingen. Daarnaast heb je deze ondersteunende rol ook richting de RvC. Je verricht inhoudelijke, secretariële, administratieve en organisatorische werkzaamheden, waarin je samenwerkt met én leidinggeeft aan de afdeling managementondersteuning. Je team bestaat uit vier personen.

We bieden je een veelzijdige functie: op een willekeurige dag kun je telefoon verwachten op facilitair gebied, bijvoorbeeld over onze panden, schoonmaak, over het tuinonderhoud of de kunstuitruil. Ook organiseer je misschien een personeelsbijeenkomst. Of je zit bij een bestuursvergadering. Maar ook het vervangen van collega’s bij de receptie, wanneer nodig, is onderdeel van je functie. Kortom, je houdt je met allerlei verschillende onderwerpen bezig en houdt veel ballen tegelijk in de lucht.

Functie-eisen

Jij bent op je best in een zelfstandige, proactieve en coördinerende rol. Je schakelt snel en kunt overzicht houden. Omdat je op diverse niveaus werkt en schakelt, komt jouw organisatiesensitiviteit goed van pas. Je streeft naar perfectie, werkt graag naar deadlines toe en omzeilt hobbels op de weg, mede omdat je stevig in je schoenen staat en een professionele houding hebt.

Deze vaardigheden en competenties vul je aan met:

 • Minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Een afgeronde secretariële opleiding;
 • Mbo+/hbo werk- en denkniveau;
 • Uitstekende schriftelijke en communicatieve vaardigheden;
 • Kennis van MS Office.

Over het bedrijf

Abiant is samen met haar verschillende onderdelen, waaronder Abiant uitzendbureau, MF (Horeca) en Maqqie, de trotse werkgever van ruim 2.000 gedreven medewerkers. Onze medewerkers en opdrachtgevers bedienen wij vanuit 18 vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe en vanuit de zelfstandige diensten Abiant Jobcoaching, Leren en Werken, Abiant EU Service en Abiant W&S.

Abiant is een dynamische en open organisatie, waarin je je snel thuis voelt. Er is ruimte voor eigen initiatief, pro-activiteit en persoonlijke ontwikkeling. We hebben een sterke teamgeest en iedere 'Abianter' wordt opgenomen in de Abiant-familie. Niet voor niets zijn onze kernwaarden betrokken, oprecht en daadkrachtig. Door onze coöperatieve achtergrond denken wij als collectief. Wij zijn er voor al onze medewerkers, opdrachtgevers én voor elkaar.

Wat wij bieden

Werken bij Abiant staat voor samenwerken. Wij zijn trots op onze coöperatieve genen. Dat voel je bij Abiant aan alles. Je zult je snel op je plek voelen. In jouw team heerst een gemoedelijke, collegiale, maar ook gedreven sfeer. Naast deze goede sfeer biedt Abiant jou:

 • Een uitstekend salaris afhankelijk van je werkervaring
 • Een functie voor 32 tot 40 uur per week
 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met de intentie om te verlengen naar onbepaalde tijd
 • Een laptop en mobiele telefoon
 • Een winstuitkering en coöperatieve prestatiebonus
  26 vakantiedagen
 • Een Persoonlijk Keuzebudget (PKB) van 14,8% (laat het uitbetalen, koop extra vakantiedagen of spaar het op)
 • Een goede pensioenregeling zonder werknemersbijdrage
 • Deelname aan FiscFree (secundaire voorwaarden met belastingvoordeel)
 • Een actieve personeelsvereniging (met activiteiten als bedrijfsfeesten, sportieve activiteiten, bowlen, pubquiz, et cetera)

Meer informatie of meteen solliciteren?
Ben jij dé aangewezen persoon die ons bestuur komt ondersteunen én ervoor zorgt dat alles verder op rolletjes loopt? Solliciteer dan direct en stuur ons jouw CV. We zullen erna spoedig contact met jou opnemen. Heb je eerst nog vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Marije Klomp, Corporate Recruiter, te bereiken op 06-23 70 99 91 en mklomp@abiant.nl.

Deel deze vacature via