Vacature: Gevelbehandelaar omgeving Leeuwarden

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Berlikum Fr
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Heb jij geen last van hoogtevrees en lijkt het je leuk om van een vergeten gebouw weer een plaatje te maken? Werk je graag in een gezellige groep collega's die samen hard werken om resultaat te boeken? Dan is de vacature van gevelbehandelaar in de omgeving Leeuwarden precies wat jij zoekt!

Als gevelbehandelaar ga je met een groep ervaren gevelbehandelaars op pad. Zij nemen jou mee naar de klussen om jou het werk goed te leren en laten je zien wat er dagelijks moet gebeuren en leren jou de kneepjes van het vak. Humor en hardwerken staat hierin centraal. Taken die veel voorbij komen binnen het vak zijn voegen uitkappen, opnieuw voegen, onderhoud en lood vervangen. De projecten zijn erg gevarieerd, de ene keer renoveer je de gevels van een woning in de stad, een andere keer renoveer je bijvoorbeeld een mooi oud kerkje in een klein noordelijk dorpje. Je komt van alles tegen op verschillende plekken. Het komt regelmatig voor dat je op hoogte aan het werk bent, dus je moet absoluut geen last hebben van hoogtevrees. Het is niet erg wanneer je nog geen ervaring hebt met het vak. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door scholing en ervaring in de praktijk. Er wordt van je verwacht dat je gemotiveerd te werk gaat. Om te ervaren of dit werk goed bij je past is het mogelijk om een paar dagen proef te draaien en te ervaren waarom het zo leuk is om voor deze opdrachtgever te werken.

Functie-eisen

  • Je bent gemotiveerd en ziet het werk;
  • Je komt je afspraken na en kan goed samenwerken;
  • Je bent in het bezit van een VCA -certificaat of bereid op korte termijn te halen;
  • Geen hoogtevrees en bereid om jezelf te bewijzen.

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een opdrachtgever in de buurt van Leeuwarden. Een familiebedrijf wat klein is begonnen maar wat nu uitgegroeid is tot een mooi MKB bedrijf. Elke ochtend start je samen met je collega's met een goede kop koffie en worden de projecten uitgelegd en verdeeld. De projecten zijn grotendeels in de provincie Friesland bij particuliere en zakelijke klanten. Met bijna 20 jaar ervaring, gedegen kennis maar bovenal liefde voor het vak is het bedrijf een echte specialist op het gebied van gevelreiniging, -renovatie en -onderhoud. Duurzaam renoveren is vanzelfsprekend, maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij de opdrachtgever hoog in het vaandel. Het bedrijf biedt veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door onder andere scholingen. Na een week hard werken is er op vrijdagmiddag een standaard borrel waarin de week wordt doorgenomen en waar je onder het genot van een hapje en drankje de week samen afsluit. 

Wat wij bieden

Je gaat voor 32-40 uren aan het werk. Je uurloon is tussen de 12,50 en 15 euro per uur (21 jaar en ouder). Het exacte uurloon wordt bepaald op basis van de kennis en ervaring die je meebrengt. Uiteraard word je voorzien van werkkleding en de benodigde PBM’s .

Heb je nog vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40 of mail naar infosurhuisterveen@abiant.nl.

Mocht deze functie niet precies zijn wat je zoekt, maar wil je wel graag snel aan de slag? Neem ook dan vooral contact met ons op! Wij werken in verschillende sectoren, hebben veel banen beschikbaar en denken graag met je mee!

Deel deze vacature via