Vacature: Bandenwisselaar

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Weet jij van aanpakken en ben je niet bang voor vieze handen? Ga jij geen uitdaging uit de weg en zie jij jezelf als één van de "pit crew" de banden verwisselen? Word dan bandenwisselaar bij onze opdrachtgever in Assen!

Ter ondersteuning voor het huidige team bandenmonteurs is onze opdrachtgever op zoek naar een tweetal bandenwisselaars. De bandenmonteurs hebben het extra druk als de seizoenen wisselen. Dan is het hun moment om te shinen en wisselen ze in een oogwenk winterbanden naar zomerbanden of andersom. Met hun hulp kan elke klant weer veilig de weg op. Daarnaast wisselen ze versleten banden naar nieuwe banden, controleren ze het bandenprofiel en balanceren ze de banden. In jouw rol als bandenwisselaar ondersteun je het bestaande team tijdens de komende seizoenswisseling en zul je met name worden ingezet bij het wisselen van de winterbanden naar de zomerbanden. Natuurlijk kan het voorkomen dat je ook helpt bij de overige werkzaamheden van de bandenmonteurs. Het betreft dan ook een functie voor 2 tot 2,5 maand. 

Functie-eisen

  • Enige ervaring als bandenwisselaar
  • Minimaal mbo-2 werk- en denkniveau;
  • Rijbewijs B (pre);
  • Een vriendelijke, klantgerichte houding.

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een opdrachtgever die een volledige autoservice voor zowel particuliere als zakelijke klanten aanbiedt. Daarnaast zijn zij dé specialist op het gebied van autobanden en adviseren ze hun klanten graag over de verschillende bandensoorten. Het team bestaat zeer ervaren en behulpzame monteurs.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke functie voor 38 uur per week voor de duur van 2 tot2,5 maand, waarbij je komt te werken leuke en behulpzame collega’s. Je ontvangt een salaris conform de cao motovoertuigenbedrijf en tweewielkersbedrijf. Ben je 21 jaar of ouder? Dan ontvang je een bruto uurloon tussen de € 11,- en € 15,-. De hoogte van het uurloon is mede afhankelijk van jouw leeftijd, kennis en ervaring. 

Maak jij de "pit crew"  van onze opdrachtgever compleet? Wacht dan niet te lang en solliciteer direct! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'bandenwisselaar'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen via 0593 72 80 00 en vraag naar Lisa of Daniëlle.

Deel deze vacature via