Vacature: Expeditie medewerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 15 uur
  • Standplaats Zuidbroek
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan voor in het weekend? En heb jij ervaring als logistiek medewerker? Reageer dan snel op deze vacature!

We zijn op zoek naar een expeditie medewerker die zelfstandig logistieke werkzaamheden kan uitvoeren. Via onze opdrachtgever rijden er dagelijks ruim 100 vrachtwagens op en af naar Scandinavië. Deze vrachtwagens moeten dagelijks bevoorraad worden en jij zorgt ervoor dat dit op rolletjes blijven lopen. Vrachtwagens laden en lossen is voor jou een kleine moeite evenals het werken op de heftruck of met de pompwagen. Ook ga je in het magazijn orders klaarzetten, zorg je ervoor dat het magazijn en het terrein netjes blijven en zijn er ook nog wel andere voorkomende werkzaamheden die uitgevoerd kunnen worden.

Functie-eisen

  • Voor langere tijd beschikbaar in het weekend en in de vakanties
  • Nauwkeurig en oog voor detail
  • Heftruck certificaat in het bezit

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een internationaal transport bedrijf en de belangrijkste wegverbinding tussen de Randstad en Scandinavië. Inmiddels zijn ze een begrip in de transport sector maar blijven oog houden voor detail. Processen worden gemonitord en geoptimaliseerd. Binnen de organisatie zijn de lijnen kort en is er ruimte voor eigen ontwikkeling.

Wat wij bieden


Wij bieden een zelfstandige functie in een veilige bedrijfsomgeving om bij te verdienen in het weekend en in de vakanties. De werkdagen zijn van vrijdagmiddag en avond en/of zaterdagochtend. In de vakanties doen ze ook een beroep op jou. Salaris tussen de € 11,- en € 14,- bruto per uur.
Spreekt jou deze vacature aan? Solliciteer dan voor 20 maart! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature ‘Expeditie medewerker’ ? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via