Vacature: Grondwerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Hoogeveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Weet jij wat aanpakken is? Ben je niet bang voor vieze handen en ben je graag in de buitenlucht aan het werk? Laat dan snel je gegevens achter want wij zijn namelijk op zoek naar een grondwerker.

Als grondwerker werk jij vooral samen met de kraanmachinist. Ook kan het voorkomen dat je zelfstandig aan het werk bent. Jij bent hierbij verantwoordelijk voor de aanleg van leidingen, buizen en kabels die nodig zijn voor bijvoorbeeld water-, gas- en elektriciteitsvoorzieningen. Jij ondersteunt de kraanmachinist bij de graafwerkzaamheden. Met jouw toeziend oog zorg jij ervoor dat er geen kabels en leidingen worden geraakt. Kan de kraan er niet goed bij? Dan pak jij zelf de schep en zorgt dat er verder wordt gegraven. 

Functie-eisen

  • Aantoonbare ervaring als grondwerker
  • VCA certificaat (of bereid te halen)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een laagdrempelig bedrijf op het gebied van grondwerk, loonwerk en hekwerk. Ze verhuren materieel en machines, waaronder mini kraantjes. De uitgangspunten van onze opdrachtgever zijn professionaliteit en kwaliteit.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een vaste werkplek met de kans om jezelf verder te ontwikkelen als grondwerker. Je ontvangt een bruto uurloon op basis van de cao Groen, Grond en Infra. De hoogte van dit uurloon ligt, bij 21 jaar en ouder, tussen de € 11,36 en € 15,02 bruto per uur. De hoogte van het inkomen wordt bepaald naar aanleiding van jouw leeftijd en ervaring. 

Wil jij graag aan de slag als grondwerker? Reageer dan snel of neem contact op met ons uitzendbureau in Beilen en vraag naar Daniëlle of Lisa via 0593 72 80 00 of mail naar infobeilen@abiant.nl. 

Deel deze vacature via