Vacature: Eerste automonteur

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een ervaren automonteur? Kun jij het overzicht goed bewaren en neem je daarnaast ook graag het voortouw? Dan is de vacature van eerste automonteur in Assen jou op het lijf geschreven!

Als eerste automonteur heb je ruime ervaring in de autotechniek en draai jij je hand niet om voor reparaties, onderhoud en complexere storingen. Wekelijks zorg jij ervoor dat de auto’s van klanten in topconditie blijven. Hiervoor stel je diagnoses, signaleer je gebreken, los je storingen op, voer je kleine en grote onderhoudsbeurten uit en je houdt de klanten op de hoogte van de werkzaamheden. Daarnaast durf je de leiding te nemen in de garage, verdeel je het werk, bewaar je het overzicht en begeleid je de minder ervaren monteurs. Voor deze vacature van eerste automonteur zijn wij op zoek naar een senior automonteur met ambitie en leiderschapskwaliteiten. Ben je daarnaast ook klantgericht en vind je het leuk om minder ervaren monteurs de fijne kneepjes van het vak te leren? Dan ben jij dé kandidaat voor deze functie!

Functie-eisen

  • Je bent in het bezit van minimaal een mbo-3 diploma voor Eerste Autotechnicus;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B
  • Je hebt een klantgerichte instelling;
  • Je pakt graag de leiding 
  • Je leert de minder ervaren monteur graag de fijne kneepjes van het vak

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een opdrachtgever die een volledige autoservice voor zowel particuliere als zakelijke klanten aanbiedt. Daarnaast zijn zij dé specialist op het gebied van autobanden en adviseren ze hun klanten graag over de verschillende bandensoorten. Het team bestaat zeer ervaren en behulpzame monteurs.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke functie voor 32 tot 38 uur per week waarbij je komt te werken in een team et leuke en behulpzame collega’s. Je ontvangt een salaris conform de cao motovoertuigenbedrijf en tweewielkersbedrijf. Ben je 21 jaar of ouder? Dan ontvang je een bruto uurloon tussen de € 13,- en € 17,-. De hoogte van het uurloon is mede afhankelijk van jouw leeftijd, kennis en ervaring. 

Ben jij een ervaren automonteur met ambitie en leidinggevende kwaliteiten? Wacht dan niet te lang en solliciteer direct! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'eerste automonteur'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen via 0593 72 80 00 en vraag naar Hans of Daniëlle.

Deel deze vacature via