Vacature: Maaimachinist

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Dankzij jou zien de gazons er weer netjes uit. Jij bent een ervaren maaimachinist en slaat geen grassprietje over! Kortom, jij klaart de klus wel!

Als maaimachinist ga je dagelijks zelfstandig op pad om de openbare plantsoenen en bermen in de woonwijken van de gemeente Emmen te maaien. Je krijgt een gebied toegewezen waar jij de verantwoording voor gaat dragen. Het is daarom van belang dat je kaart kan lezen en enige ervaring hebt met maaiwerkzaamheden. Heb je daarnaast ook enig technisch inzicht zodat je eventuele kleine storingen kan oplossen, dan is dat mooi meegenomen. De werktijden zijn van 7.00 tot 16.00 uur. 

Functie-eisen

  • werkervaring als maaimachinist
  • VCA-certificaat of bereid dit te behalen
  • rijbewijs B(BE), i.b.v. eigen vervoer

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever voert werkzaamheden in het groen uit, in opdracht van de gemeente Emmen. Ze zijn verantwoordelijk voor onder meer het onderhoud en revitalisering van het groen in alle dorpen en wijken en op bedrijfsterreinen. Ze hebben een moderne vloot van trekkers, maaimachines en diverse andere kleine machines zoals bosmaaiers en kettingzagen. 

Wat wij bieden

Wij bieden een fulltime baan voor langere periode. Je ontvangt een bruto uurloon tussen de € 12,- en € 15,-per uur conform cao Sociale Werkvoorziening. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Ben jij die ervaren maaimachinist die op zoek is naar een nieuwe werkplek? Laat dan voor 21 maart een reactie achter op deze vacature. Mocht je nog vragen hebben over deze vacature of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Emmen op het telefoonnummer 0591 70 11 01.

Deel deze vacature via