Vacature: Melker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 5 uur
  • Standplaats Eelde
  • Opleidingsniveau VmboMavoHavo

Over de functie

Voel jij je thuis tussen de koeien en heb je ervaring in het melken van koeien? Woon je daarnaast in de omgeving van Vries en ben je beschikbaar op maandag en zaterdag? Reageer dan snel op onze vacature melker.

Als melker ga jij op maandag en zaterdagavond zelfstandig zo'n 130 koeien melken. Omdat je dit duurt van 17.00 tot circa 19.30 uur is dit geschikt als bijbaan en prima te combineren met een andere baan. Naast het melken zelf zorg je ervoor dat de koeien worden klaargezet in de wachtruimte, begeleid je de koeien de melkstal in en zorg je dat na afloop de melkstal weer wordt gereinigd. Omdat het melkveebedrijf moeilijk met het openbaar vervoer te bereiken is ben je in het bezit van eigen vervoer. 

Functie-eisen

  • Beschikbaar op maandag- en zaterdag middag
  • Aantoonbare ervaring als melker
  • In bezit van eigen vervoer

Over het bedrijf

Het melkveebedrijf is gevestigd in de omgeving van Eelde en Vries. Er worden zo'n 130 koeien gemolken.  

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een leuke (bij)baan op een melkveebedrijf nabij Vries. Ben je 21 jaar of ouder, dan ontvang je een bruto uurloon tussen de € 11,75  en € 14,- per uur conform cao dierhouderij. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan als melker? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature en start op korte termijn als melker. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'melker'? Neem dan direct contact op met ons uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00 en vraag naar Arnold of Lisa.

Deel deze vacature via