Vacature: Voorman kabels en leidingen

  • Salaris Tussen € 16,- en € 20,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Nieuwleusen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij graag werkzaam in de buitenlucht? Zie jij het als uitdaging om een kleine groep mensen aan te sturen en draag je graag bij aan een goede spoorinfrastructuur? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een voorman kabels en leidingen.

Samen met een team van 2 á 3 collega's werk jij aan de dagelijkse uitvoering van het ondergrondse kabel en leidingwerk binnen de railinfra projecten. Als voorman heb jij de verantwoordelijkheid om de klus te klaren en signaleer je tijdig onjuistheden. Samen met de uitvoerder maak je het project tot een succes. Je zorgt er hierbij voor dat het werk binnen de afgesproken kaders van kwaliteit, planning en veiligheid wordt afgerond.

De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in de regio Noord- of Oost-Nederland. Naast het kabel,- en leidingwerk onderhoud je ook contacten met onderaannemers, leveranciers en collega's. Je bent proactief in het naleven van de veiligheidsregels en neemt hierin je verantwoordelijkheid. 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige medewerker. Vanwege jouw goede communicatieve vaardigheden weet jij mensen te motiveren en te ontwikkelen. Omdat jij flexibel bent ingesteld, ben jij ook bereid om af en toe buiten de reguliere werktijden aan de slag te gaan. Je geniet van het werken in de buitenlucht en staat stevig in je schoenen. 

Functie-eisen

  • in het bezit van een VCA certificaat
  • in het bezit van rijbewijs B
  • MBO werk- en denkniveau richting techniek

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een landelijk opererend bedrijf, die zorg draagt dat miljoenen reizigers dagelijks gebruik kunnen maken van de spoorlijnen. Binnen het bedrijf zijn diverse doorgroeimogelijkheden en is er veel persoonlijke aandacht voor de medewerkers. Er heerst een resultaatgerichte, professionele en zeer familiaire sfeer binnen het bedrijf. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende functie binnen een bedrijf met volop doorgroei,- en ontwikkelmogelijkheden. Als voorman maak je gebruik van een eigen bedrijfswagen. Je ontvangt een goed salaris conform cao Bouw en Infra. Dit salaris is afhankelijk van jouw werkervaring. 

Ben je enthousiast geworden van deze vacature voorman kabels en leidingen? Reageer dan voor 22 maart op deze leuke vacature. Wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Abiant Beilen op het telefoonnummer 0593 728 000.

Deel deze vacature via