Vacature: Allround medewerker melkveehouderij

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Bellingwolde
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Lijkt het jou altijd al een uitdaging om op een boerenbedrijf te wonen? Ben jij een allround medewerker melkveehouderij en per direct beschikbaar? Dan is dit nu je kans!

Je krijgt nu de kans om op een melkveehouderij te wonen en van je passie je werk te maken! Als allround medewerker melkveehouderij ben jij verantwoordelijk voor ruim 120 melkkoeien. Je gaat je dagelijks bezighouden met onder andere het voeren, melken met melkrobots, controles uitvoeren, behandelen van koeien en het klauw bekappen.
Het is belangrijk dat je veel ervaring hebt met melkrobots en bij storingen tijdig gaat ingrijpen en deze zelfstandig weet op te lossen. Wanneer de drukkere periodes aanbreken spring jij daar waar nodig bij met bijvoorbeeld zaaien en oogsten.

Functie-eisen

  • Je hebt aantoonbare ervaring in de melkveehouderij
  • Bereid om in de bedrijfswoning in te trekken
  • In het bezit van een T-rijbewijs

Over het bedrijf

Het gaat om een gemengd bedrijf waar ze zowel akkerbouw als melkveehouderij hebben. Voor de melkveehouderij zijn wij op zoek naar een collega.

Wat wij bieden

Wij bieden jou deze unieke kans om op een melkveehouderij te wonen en van je hobby je werk te maken. Je krijgt een fulltime dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling bij wederzijds goed bevallen. Je uurloon ligt tussen de € 10,- en € 15,- bruto per uur conform cao Dierhouderij. Je uurloon is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Ben jij zeer geïnteresseerd in deze vacature en zou jij het liefst zo snel mogelijk kennis maken? Wacht dan niet te lang met solliciteren en reageer voor 22 maart op deze vacature. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie over de vacature van allround medewerker melkveehouderij? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda via telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via