Vacature: Melker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 20 uur
  • Standplaats Annen
  • Opleidingsniveau VmboMavo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een leuke werkplek? Voel jij je thuis tussen de koeien en heb je ervaring als melker? Dan is dit de vacature voor jou want wij zijn op zoek naar een melker in Annen.

Voor 4 melkingen in de week ga jij zo'n 100 koeien melken in een 2 keer 8 visgraad melkstal. Je kunt zowel in de ochtend als in de middag worden ingepland. Een melkbeurt duurt ongeveer 2 uur en start in de ochtend om 7.00 uur en in de avond om 18.00 uur. Aan de hand van jouw beschikbaarheid wordt gekeken voor welke melkbeurten je wordt ingepland. Omdat het melkveebedrijf moeilijk met het openbaar vervoer te bereiken is ben je in het bezit van eigen vervoer.

Functie-eisen

  • aantoonbare ervaring als melker
  • in het bezit van eigen vervoer

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever bevind zich in Annen en heeft ongeveer 100 melkkoeien en jongvee. De melkstal is een 2 keer 8 visgraad stal en de koeien worden 2 keer per dag gemolken.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke (bij)baan op een leuk melkveebedrijf in Annen. Het bruto uurloon ligt tussen de € 12,60 en € 14,- per uur conform cao dierhouderij productiegericht. Dit bruto uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan en heb je ervaring als melker? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature en start morgen nog als melker. Wil je meer informatie over deze vacature of heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via