Vacature: Cleanroom medewerker

  • Salaris €10,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en wil je bijdragen aan een hoogwaardige productie? Lees dan snel verder! Of solliciteer gelijk!

Als medewerker cleanroom sta je achter een machine die de mechanische onderdelen schoonmaakt. Jij plaatst de onderdelen in de machine. Nadat de onderdelen zijn schoongemaakt worden de onderdelen naar een andere afdeling gebracht. Hier worden ze ingepakt. Het is repeterend werk en niet moeilijk. Het is belangrijk om te weten dat je de hele dag in een pak moet werken en een haarnetje moet dragen. Ben jij niet 5 dagen per week beschikbaar, maar wel een aantal hele dagen? Super! Ook dan kun je hier aan de slag! De werktijden zijn van 08.00 uur tot 17.00 uur.

Functie-eisen

  • enige ervaringskennis in de fijnmechanische richting
  • een teamspeler met een afgeronde MBO opleiding richting de techniek of fijnmechanische techniek
  • kennis van normen, procedures en systemen
  • iemand die een schone en geordende werkomgeving belangrijk vindt 

Over het bedrijf

In de fijnmechanische techniek ontwikkelen, produceren en verkoopt het bedrijf vernieuwende technologische producten die seriematig worden geproduceerd en geassembleerd. Onze klant ondersteunt bij zowel het ontwikkelen van het juiste product als bij het juist ontwikkelen van het product. Zij bedenken en realiseren graag samen met u passende oplossingen voor technologische vraagstukken. Van enkelvoudige componenten tot geassembleerde eindproducten. Daarbij streven ze er naar om een lange termijnrelatie met de klant op te bouwen. Onze opdrachtgever bied ook veel ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden.

Wat wij bieden

Wij bieden een markconform startsalaris volgens de cao Klein Metaal van € 10,48.  Er bestaat een mogelijkheid om een interne scholing te volgen. Binnen het bedrijf hangt een gemoedelijke sfeer. Enthousiast geworden ? Reageer dan snel op de vacature 'cleanroom medewerker". Wanneer je sollicitatiegesprek goed verloopt kun je snel beginnen. We ontvangen je sollicitatie graag voor 31 maart. Heb je nog vragen? Bel dan gerust met ons uitzendbureau in Stadskanaal op het telefoonnummer 0599 65 18 08 

Deel deze vacature via