Vacature: Allround medewerker

  • Salaris Tussen € 7,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Ben jij niet vies van hard werken? Ben je daarnaast handig, pak je snel nieuwe dingen op en werk je graag aan verschillende projecten? Dan hebben wij voor jou de perfecte baan! Voor onze opdrachtgever in Joure zoeken wij een handige aanpakker die van alle markten thuis is.

Wegens aanhoudende drukte zijn wij voor onze opdrachtgever op zoek naar kandidaten die graag de handen uit de mouwen steken en het werk zien liggen. De werkzaamheden vinden plaats in de werkplaats in Joure en zijn redelijk divers. De medewerkers werken zowel in de werkplaats als op locatie wereldwijd voor een grote verscheidenheid aan klanten. Het klantenbestand bestaat uit bedrijven uit de food, beverage & farma-sector, de superyacht industrie, kunst & architectuur maar ook offshore, tankbouw en elke andere branche waar non-ferro materialen worden verwerkt. De werkplaats in Joure is in de afgelopen jaren uitgebouwd naar een toekomstbestendig slijp- en polijstbedrijf qua machinepark en onderkomen. Heb je ambitie en lijkt je werken op verschillende projectlocaties leuk? Deze mogelijkheden zijn bespreekbaar bij onze opdrachtgever!  

Functie-eisen

  • Praktisch ingesteld, leergierig, flexibel, een echte "aanpakker".
  • Technisch inzicht
  • Op korte termijn beschikbaar

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in hoogwaardige oppervlaktebewerking van roestvast staal. Ze bewerken alleen en produceren dus niet zelf. Het bedrijf heeft zich de afgelopen 35 jaar, zowel nationaal als internationaal, ontwikkeld tot specialist op het gebied van RVS oppervlaktebewerking. De organisatie bestaat uit drie ambitieuze afdelingen met allen een expertise op een specifiek gebied: handmatig slijpen & polijsten, machinale bewerkingen & natstralen. Ze bieden wereldwijd aan klanten een totaalpakket aan oplossingen op het gebied van oppervlaktebewerking van hoge kwaliteit voor RVS en andere non-ferro materialen.

Wat wij bieden

Je kunt als per direct fulltime aan de slag en de werktijden zijn van 07:15 uur tot ongeveer 16:00 uur (eventueel is werken in de avondploeg bespreekbaar). Abiant biedt jou een salaris conform de cao Metaal & techniek dat passend is bij jouw opleiding en ervaring/leeftijd. Interesse? reageer dan snel en wie weet kun jij snel aan de bak!

Deel deze vacature via