Vacature: Opperman

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij een echte aanpakker, zie je het werk liggen en ben jij graag buiten bezig? Dan ben jij de opperman waar wij naar op zoek zijn!

Als opperman ga jij samen met de eigenaar van het bedrijf aan de slag. Het is belangrijk dat je het werk ziet liggen en ondersteunt in de werkzaamheden.
Het bedrijf waar je voor komt te werken houdt zich met name bezig met het aanleggen van opritten, terrassen en tuinen maar ook grondwerkzaamheden, rioleringswerkzaamheden of het plaatsen van een schutting of vlonder behoort tot de mogelijkheden.  Geen opdracht is dus gelijk. Op het ene moment ben je dus bezig met het aangeven van stenen of het aanleggen van een goed zandbed en het andere moment veeg je de werkplek netjes aan of sta je op de schep of zit je op de minikraan om te graven.

Functie-eisen

  • je bent bij voorkeur in het bezit van vca
  • je bent bij voorkeur in het bezit van je rijbewijs BE

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een eenmansbedrijf die wegens aanhoudende drukte een extra paar handen zoekt. Onze opdrachtgever is veelal in regio Groningen aan de slag bij particulieren en bedrijven.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een afwisselende fulltime baan aan bij een gezellig en gedreven bedrijf. Bij wederzijds goed bevallen is de job voor langere tijd. Je wordt betaald conform cao waarbij je uurloon ligt tussen de € 11,75 en de € 15,- bruto per uur afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

Ben jij de opperman waar wij naar op zoek zijn? of heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op 0597 59 11 15 of mail naar kpijper@abiant.nl

Deel deze vacature via