Vacature: Ervaren parttime melker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 24 uur
  • Standplaats MIDDELSTUM
  • Opleidingsniveau VmboMavo

Over de functie

Ben jij in staat om zelfstandig te melken en heb jij tijd over om een paar uur tussen honderd dames te staan? In de omgeving van Bedum- Winsum zijn wij per direct op zoek naar een zelfstandig parttime melker!

Als parttime melker bij dit bedrijf pak jij zowel 's ochtends al 's middags melkbeurten op. Je gaat aan de slag in een 2 x 8 visgraat melkstal. Dit doe je 2 tot 5 dagen per week, de dagen worden in overleg met jou vastgesteld. Daarnaast zou het mooi zijn als jij in het weekend ook melkbeurten kan oppakken! Het werk op een melkveebedrijf gaat altijd door, daarom wordt van jou enige flexibiliteit verwacht. 

Doordat je eerder op een melkveehouderij gewerkt hebt ben jij je bewust van het extra werk wat er naast het melken bij komt kijken. Je pakt taken zoals het opdrijven van koeien en het schoonmaken van de wachtruimtes en melkstallen dus meteen op. Bij dit bedrijf ga jij veelal zelfstandig aan het werk, maar gezien jouw ervaring is dit geen probleem! 

De melkbeurten vinden op de volgende tijden plaats:

  • 05:30 - 07:30
  • 16:00 - 18:00 

Functie-eisen

  • je kan zelfstandig melken
  • je kan met eigen vervoer naar Bedum-Winsum komen

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk op een melkveehouderij in de omgeving van Bedum- Winsum. Op het bedrijf werkt men zelfstandig, dit wordt ook van een medewerker verwacht.

Wat wij bieden

We bieden jou in deze functie van melker een salaris van tussen de €10,- en €15,- bruto per uur. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding op basis van de cao Productiegerichte dierhouderij. 

Beschik jij over de ervaring om aan het werk te gaan als parttime melker? Solliciteer dan voor 23 maart 2023!  Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 319 96 30

Deel deze vacature via