Vacature: Glaszetter / Houtrotspecialist

  • Salaris Tussen € 14,- en € 20,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Winschoten
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Heb jij ervaring als glaszetter en weet jij houtrot vakkundig op te lossen? Kun jij daarnaast ook nog kleinschalig timmer- en schilderwerk verrichten? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

De werkzaamheden die jij gaat uitvoeren zijn zowel binnen als buiten en worden op diverse verdiepingen uitgevoerd. Onze opdrachtgever heeft verschillende projecten bij onder andere nieuwbouw, bestaande bouw en woningcorporaties. Wanneer je op hoogte moet gaan werken kun je gebruik maken van steigers, glaskranen en/of hoogwerkers. Het is daarbij belangrijk dat je geen hoogtevrees hebt. Naast het glas plaatsen en houtrot behandelen verricht je indien nodig ook kleinschalig timmerwerk en schilderwerk en weet jij je te redden met diverse soorten materialen en glassoorten. Jij weet als geen ander dat de werkzaamheden nauwkeurig uitgevoerd moeten worden maar met jou kennis en ervaring moet dat geen probleem zijn.

Functie-eisen

  • Aantoonbare ervaring als glaszetter en houtrotspecialist
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken
  • Jij werkt nauwkeurig
  • In het bezit van Rijbewijs B

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een ervaren specialist in Winschoten en omgeving met opdrachtgevers zoals woningcorporaties, zorginstellingen, scholen, aannemers en particulieren. Met deze opdrachtgevers heerst al jaren een hecht samenwerkingsverband. Binnen het bedrijf ligt de nadruk op resultaat, kwaliteit en duurzaamheid. Je komt te werken in een gezellig team waar een informele sfeer hangt en zijn er mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie aan voor langere tijd. Bij wederzijds goed bevallen is er binnen het bedrijf kans op een vaste aanstelling. Je krijgt een contract via Abiant en afhankelijk van leeftijd en ervaring bieden wij jou een bruto uurloon tussen de € 14,- en € 20,-. Raak jij enthousiast van deze vacature? Solliciteer dan snel voor 27 maart! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature ‘Glaszetter/Houtrotspecialist’ ? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via