Vacature: Dakdekker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Heb jij er geen moeite mee om op hoogte te werken en ben jij de ervaren dakdekker die wij zoeken? Lees dan snel verder!

Je begint de dag met een kop koffie op locatie om vervolgens met je collega's naar de eerste klus te rijden. Als dakdekker heb jij dagelijkse uitdagende en afwisselende werkzaamheden maar ook een grote verantwoordelijkheid. De werkzaamheden vinden plaats bij zowel particulieren en bedrijven in de provincie Groningen. Met jou collega's ga je vakkundig oude dakpannen en materialen verwijderden om vervolgens isolatiemateriaal, windveren, dakgoten en dakpannen te vernieuwen. Hierbij verricht je zo nu en dan ook diverse timmerwerkzaamheden.

Functie-eisen

  • Ervaring als dakdekker
  • In het bezit van een geldig VCA certificaat
  • Rijbewijs B

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken plaatst nieuwe en renoveert bestaande dakpannen, dakgoten en windveren. Je komt te werken in een team met hardwerkende collega's, die op een gezellige en informele manier met elkaar omgaan. Als enthousiaste collega met timmer of bouw ervaring pas jij hier perfect tussen!

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan aan met veel afwisseling en uitdaging. Een baan bij wederzijds goed bevallen voor langere tijd tot onbepaalde tijd is. Je uurloon ligt tussen de € 12,- en € 17,- en is afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

Wil jij binnenkort nog starten als dakdekker? Solliciteer dan voor 26 maart. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via