Vacature: Loonwerker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMboMavoHavoVwo

Over de functie

Kun jij werken met moderne tractoren en landbouwmachines? Voel jij je thuis op een modern agrarisch loonbedrijf en heb jij technische aanleg? Dan zal deze vacature jou zeker aanspreken!

Wij zijn op zoek naar een allround medewerker die voor een aantal loonbedrijven in de provincie Groningen en Drenthe diverse werkzaamheden gaat uitvoeren. Deze werkzaamheden bestaan onder andere uit agrarisch loonwerk, onderhoud en grondverzet. Op basis van jouw kennis en ervaring doe je alle voorkomende werkzaamheden zoals grondbewerking, maaien van sloten en bermen, transport en grondwerk en machineonderhoud. Daarnaast ga jij ook gewassen zaaien, aardappels poten en oogsten.

Functie-eisen

  • Je hebt enige ervaring of aantoonbaar aanleg voor het werken met moderne tractoren en landbouwmachines.
  • Je hebt minimaal rijbewijs T- rijbewijs waarbij CE is mooi meegenomen
  • Je hebt gevoel voor techniek en kunt kleine storingen zelf oplossen.

  • Je hebt geen 9-5 mentaliteit

Over het bedrijf

Voor een aantal loonbedrijven in de provincie Groningen en Drenthe zijn we op zoek naar een allround medewerker. Je gaat aan de slag bij een agrarische loonweker.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke werkplek voor langere tijd bij een loonbedrijf. Je ontvangt op basis van de cao Groen Grond en Infra een bruto uurloon tussen de € 12,- en € 16,-.

Ben jij de loonwerker die wij zoeken? Solliciteer dan uiterlijk voor 27 maart. Voor meer informatie of vragen over de vacature ' loonwerker' kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Scheemda via telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via