Vacature: Elektromonteur Eemshaven

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Eemshaven
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij technisch inzicht? Vind je het leuk om bij te dragen aan het goed functioneren van installaties? Dan is deze vacature geknipt voor jou! Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een enthousiaste elektromonteur. 

Onze opdrachtgever beschikt over een installatie waarmee minerale afvalstoffen worden gereinigd en omgezet in secundaire bouwstoffen. In de functie als elektromonteur pak je bij de installatie alle voorkomende elektrische werkzaamheden op, aangaand de installatietechniek en besturingstechniek. Je bent verantwoordelijk voor het goed laten functioneren van de installatie. Om dit te realiseren ontferm jij je over de volgende taken: Je vindt en lost problemen op aan de installatie, je pleegt (preventief) onderhoud en je hebt contact met collega's die werkzaamheden verrichten aan diverse machines en installaties.

Functie-eisen

Om de functie als elektromonteur goed te vervullen is het van belang dat je over de volgende ervaringen of opleidingen beschikt:

  • Interesse in elektrotechniek of werktuigbouw
  • In bezit van B rijbewijs en eigen vervoer
  • Oplossingsgericht kunnen werken

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd door het hele land, voor deze vacature zoeken wij een elektromonteur voor de vestiging in de omgeving van Spijk. Het bedrijf is actief in de grond-weg-water- en betonbouw. Onze opdrachtgever heeft een duidelijke visie over een duurzame toekomst en hoe zij dit kunnen bereiken met hun bedrijfsvoering. 

Wat wij bieden

Wij bieden een fulltime functie van 40 uur per week. Daarnaast bieden wij een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband, 8% vakantiegeld en minimaal 27 vakantiedagen (op basis van een vast dienstverband).

Spreekt de vacature van elektromonteur jou aan? Reageren kan tot en met 27 maart. Mocht je nog vragen hebben kun je contact opnemen met onze vestiging in Spijk via de telefoon 0596 59 2222.

Deel deze vacature via