Vacature: (Leerling) Spuiter

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Middelstum
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMboMavoHavoVwoHboWo

Over de functie

Heb jij al ervaring met producten spuiten of minder maar wil jij het wel leren? Dan komen wij graag met jou in contact! Lees snel verder voor meer informatie.

Als (leerling) spuiter ga jij producten netjes afwerken zodat deze vervolgens naar de bouwplaats kunnen. Voor de functie als (leerling) spuiter heb jij geen ervaring nodig. Jouw nieuwe collega's leren jou alle kneepjes van het vak. Met een proactieve houding en interesse in de werkzaamheden kom jij heel ver!  

Functie-eisen

Voor deze functie is het belangrijk dat jij interesse en motivatie hebt om het vak als spuiter te leren. Dan kom jij heel ver met de werkzaamheden!

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever uit Middelstum maakt kant-en-klare gevelelementen voor zowel particulieren als aannemers. Dit zorgt voor veel afwisseling tussen grotere en kleinere projecten, waardoor jouw werkzaamheden dus ook afwisselend zijn. De afgelopen tijd is de organisatie flink gemoderniseerd, er zijn een aantal nieuwe machines aangeschaft. Naast kozijnen worden er nu ook HSB-elementen gemaakt in de fabriek. Het bedrijf heeft ambities om verder door te groeien, waardoor zij op zoek zijn naar versterking binnen het team.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een bedrijf waar jij veel kan leren als (leerling) spuiter. Jouw salaris zal uitkomen tussen de €11,- tot €14,- per uur. 

Ben jij enthousiast om aan het werk te gaan als (leerling) spuiter bij dit moderne timmerbedrijf in Middelstum? Reageer dan direct op deze vacature! Je kunt solliciteren tot 27 maart aanstaande. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 319 96 30. Ook kan jij gerust even binnen lopen op onze vestiging in Bedum


Deel deze vacature via