Vacature: Minikraanmachinist

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een ervaren minikraanmachinist of wil je het besturen van een minikraan nog leren? Dan komen we graag in contact met jou, wij zijn namelijk op zoek naar machinisten voor verschillende bedrijven in de omgeving van Bedum. Interesse? Lees dan snel verder.

In de functie van minikraanmachinist werk jij zowel zelfstandig als samen met andere medewerkers. Jij gaat samen met de grondwerker verschillende werkzaamheden verrichten rondom de aanleg van buizen, riolering, putten en kabels. Jij voert de werkzaamheden uit op de minikraan. Door middel van jouw werkzaamheden werk jij naar een mooi resultaat voor de klant. Jij beschikt over een proactieve houding, weet van aanpakken en denkt mee met de werkzaamheden die jij verricht.

Functie-eisen

Zie jij jezelf al werkzaamheden verrichten op de minikraan? En beschik jij over:

  • vca of ben jij bereid deze te halen
  • rijbewijs B en eigen vervoer
  • ervaring als minikraanmachinist

Over het bedrijf

Voor verschillende opdrachtgevers uit de omgeving van Bedum zoeken wij minikraanmachinisten. Dit betreft zowel loonbedrijven als bedrijven actief in de GWW.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie bij bedrijven uit de omgeving van Bedum. Bij goed bevallen zijn de werkzaamheden voor langere tijd. Je ontvangt salaris conform cao, afhankelijk van kennis en ervaring tussen de € 10.- en € 15,- per uur. 

Zie jij het werk op de minikraan wel zitten? Reageer dan op deze vacature voor 28 maart 2023, dan nemen wij snel contact met je op! Heb je nog vragen over de vacature 'minikraanmachinist' of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 050 319 96 30. Je kunt ons ook mailen: infobedum@abiant.nl.

Deel deze vacature via