Vacature: Hulp melkveehouderij (doelgroep register/ Wajong)

  • Salaris Tussen € 8,- en € 13,-
  • Standplaats Overschild
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMboMavoHavo

Over de functie

Heb jij een passie voor de melkveehouderij en ben jij een hardwerkende medewerker? Reageer dan snel op deze vacature bij een mooi bedrijf!

Voor een opdrachtgever in Overschild zijn we op zoek naar een hardwerkende medewerker. Je taken zullen bestaan uit boxen krabben, kuilbult open leggen, hokjes uitmesten en schoonspuiten en onderhoud werkzaamheden. Mocht je kunnen trekker rijden dan zou je ook trekker werkzaamheden kunnen uitvoeren. Naast deze werkzaamheden ga je ook dippen/sprayen, koeien ophalen en wanneer de eerste melker moet helpen bij de koekalverij houd jij een oogje in het zeil zodat alles volgens plan verloopt. Het aantal uren dat je gaat werken gaan in overleg met de opdrachtgever.

Functie-eisen

  • Doelgroep indicatie (doelgroepenregister / Wajong / indicatie banenafspraak)
  • Parttime beschikbaar
  • Je thuis voelen in de melkveehouderij
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken

Over het bedrijf

Het melkveebedrijf bevind zich in Overschild en er worden ongeveer 100 melkkoeien gemolken.

Wat wij bieden

We bieden jou een werkplek met begeleiding als hulp melkveehouderij met een salarisindicatie tussen € 8,- en € 13,- bruto per uur conform de cao dierhouderij. Het loon is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Wil jij graag als hulp melkveehouderij in de omgeving van Overschild aan het werk? Solliciteer dan op deze vacature! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via