Vacature: Metaalbewerker

  • Salaris Tussen € 7,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in Joure zoeken wij handige kandidaten die van alle markten thuis zijn en graag de handen uit de mouwensteken! Ben jij handig, pak je snel nieuwe dingen op en werk je graag aan verschillende projecten? Dan hebben wij voor jou de perfecte baan!

Als slijper ben je nauwkeurig en ga je precies te werk. Ondanks dat jij je werk goed uitvoert checkt er altijd een collega of de 100% score wordt aangetikt. Jullie zorgen er samen voor dat de rvs materialen compleet geslepen worden zodat de materialen glad en glinsterend gemonteerd kunnen worden. Het mooie van dit werk is dat je gelijk resultaat ziet! Je krijgt dus zeker waardering van je werk. Werkzaamheden waar je concreet aan kunt denken zijn; slijpen, schuren en polijsten. 

Wegens aanhoudende drukte zijn wij voor onze opdrachtgever op zoek naar kandidaten die graag de handen uit de mouwen steken en het werk zien liggen. De werkzaamheden vinden plaats in de werkplaats in Joure en zijn redelijk divers. De medewerkers werken zowel in de werkplaats als op locatie wereldwijd voor een grote verscheidenheid aan klanten. Het klantenbestand bestaat uit bedrijven uit de food, beverage & farma-sector, de superyacht industrie, kunst & architectuur maar ook offshore, tankbouw en elke andere branche waar non-ferro materialen worden verwerkt. De werkplaats in Joure is in de afgelopen jaren uitgebouwd naar een toekomstbestendig slijp- en polijstbedrijf qua machinepark en onderkomen. Heb je ambitie en lijkt je werken op verschillende projectlocaties leuk? Deze mogelijkheden zijn bespreekbaar bij onze opdrachtgever!  

Functie-eisen

  • Praktisch ingesteld, leergierig, flexibel, een echte "aanpakker".
  • Technisch inzicht
  • Ervaring is mooi meegenomen
  • Op korte termijn beschikbaar

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in hoogwaardige oppervlaktebewerking van roestvast staal. Ze bewerken alleen en produceren dus niet zelf. Het bedrijf heeft zich de afgelopen 35 jaar, zowel nationaal als internationaal, ontwikkeld tot specialist op het gebied van RVS oppervlaktebewerking. De organisatie bestaat uit drie ambitieuze afdelingen met allen een expertise op een specifiek gebied: handmatig slijpen & polijsten, machinale bewerkingen & natstralen. Ze bieden wereldwijd aan klanten een totaalpakket aan oplossingen op het gebied van oppervlaktebewerking van hoge kwaliteit voor RVS en andere non-ferro materialen.

Wat wij bieden

Je kunt als per direct fulltime aan de slag en de werktijden zijn van 07:15 uur tot ongeveer 16:00 uur (eventueel is werken in de avondploeg bespreekbaar). Abiant biedt jou een salaris conform de cao Metaal & techniek dat passend is bij jouw opleiding en ervaring/leeftijd. Interesse? Reageer dan snel en wie weet kun jij snel aan de bak! Neem gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00. 

Deel deze vacature via