Vacature: Assistent accountant samenstelpraktijk

  • Salaris Tussen € 2325,- en € 5900,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als assistent accountant krijg jij energie van kloppende cijfers! Jouw doel is om ondernemers inzicht te geven in hun financiële situatie.  Is deze uitdaging jou op het lijf geschreven? Lees dan snel verder.

Als assistent accountant samenstelpraktijk ben jij op zoek naar de perfecte balans tussen eigen verantwoordelijkheid en samenwerken met collega's. Jij weet als geen ander wat er van jou wordt verwacht en geeft jou klanten inzicht in hun financiële situatie. Je takenpakket bestaat onder andere uit het opstellen van kwartaalrekeningen & jaarrekeningen,. Maar ook verzorg je de aangiften inkomstenbelasting/vennootschapsbelastingen, omzetbelasting en incidenteel verwerk je ook de administratie voor je relaties.

Functie-eisen

  • Aantoonbare kennis en ervaring met Excel;
  • Ervaring met verschillende financiële software pakketten;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Je hebt een afgeronde mbo diploma en/of mba diploma.

Over het bedrijf

Je komt in een flexibele organisatie terecht die staat voor kwaliteit, kennis van zaken en laagdrempelligheid. Dit alles maakt dat je samen met een tiental collega's werkt in een informele organisatie waar nuchterheid voorop staat.

Wat wij bieden

Ben jij de kandidaat die zich goed kan vinden in het geen wat wij zoeken? En ben je bovendien minimaal 3 dagen per week maar het liefst 5 dagen (fulltime) beschikbaar? Dan zijn wij benieuwd naar jouw motivatie. Maar houd het kort maar krachtig.

Je salaris wordt conform cao bepaald en ligt tussen de € 2325 en € 5900 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband en is afhankelijk van jou kennis en ervaring.
Heb je vragen over de vacature of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda via telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via