Vacature: Administratief medewerker parttime (16 uur)

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 16 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij administratief sterk en ben je op zoek naar een baan voor 16 uur per week met toekomstperspectief? Dan bieden wij jou een mooie kans!

Voor een agrarische handelsonderneming in de gemeente Oldambt zijn wij per mei om zoek naar een administratief medewerker. Wanneer je als administratief medewerker aan het werk gaat bij dit bedrijf krijg je diverse uiteenlopende taken. Van telefoonaanname, bezoek ontvangen, factureren en registratie van weegbrugdocumenten en monsterafnames. Geen dag is eigenlijk hetzelfde bij dit bedrijf waardoor je veel afwisseling hebt in je werkzaamheden en veel vrijheid krijgt om de werkzaamheden naar eigen inzicht in te richten.

Functie-eisen

Je bent administratief goed onderlegd en hebt ruime werkervaring in een vergelijkbare functie. Je bent per 1 mei beschikbaar en bent parttime inzetbaar voor 16 uur per week, dát is nou precies wat jij zoekt! Daarnaast en je bent beschikbaar op dinsdag en vrijdag.

- aantoonbare affiniteit met de agrarische sector

Over het bedrijf

Je stapt binnen bij een agrarische handelsonderneming met een nuchtere, open bedrijfscultuur. 

Wat wij bieden

Laat jij zien wat je waard bent? Dan bieden wij jou een afwisselende functie met toekomstperspectief in een dynamische, internationale organisatie! Jouw salaris zal worden vastgesteld op basis van kennis en ervaring. Salarisrichtlijn is € 13,- tot € 15,- bruto per uur.

Pak je deze kans graag met beide handen aan? Dan ontvangen wij graag uiterlijk 1 april jouw sollicitatie inclusief een motivatie. Heb je nog vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Abiant Scheemda op telefoonnummer 0597 591115.

Deel deze vacature via