Vacature: Parttime melker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Standplaats Ten Boer
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Werk jij het liefst zelfstandig en heb jij ervaring met het melken van koeien? Wil jij graag aan de slag als melker? Dan kun wellicht jij al snel aan de slag!

Middels een vooraf besproken rooster ga jij drie melkbeurten per week oppakken. Voordat je gaat beginnen aan je melkbeurt haal je de koeien zelf van het land of uit de stal. De koeien worden aan de hand van 2x14 swing gemolken. Wanneer je klaar bent met de melkbeurt zorg je ervoor dat alles weer schoon en netjes achtergelaten gaat worden.

Functie-eisen

  • Enige ervaring op een melkveebedrijf
  • Zelfstandig kunnen werken

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een melkveehouderij in de omgeving van Groningen. Hier worden ongeveer 140 melkkoeien gemolken. Zij zijn op zoek naar extra collega's om de roosters volledig te kunnen opvullen/aanvullen.

Wat wij bieden

Ga jij starten in deze vacature 'Ervaren Melker'? Dan wordt je beloond conform cao dierhouderij waarbij je een salaris gaat verdienen tussen de € 10,- en 13,- bruto per uur. Ben je jonger dan 21 jaar, dan krijg je een bruto uurloon passend bij jouw leeftijd.

Laat snel aan ons weten dat jij de kandidaat bent die wij zoeken! Dit kan door te solliciteren voor 1 april maar wacht niet te lang want we komen graag zo spoedig mogelijk met jouw in contact! Wil je eerst nog meer informatie, dan kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via