Vacature: Voeger

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een voeger die oog heeft voor kwaliteit, een echte vakman die gespecialiseerd is in het voegen van metselwerk. Jij kan een professionele metselaar zijn die zich heeft gespecialiseerd in het voegen van muren, of een specialistische voeger die zich richt op het voegen van muren en gevels. Ben jij dit? Dan is dit de kans voor jou!

Als voeger voorzie jij de gevels van een nieuwe voeg. Het werk wat jij verricht is vooral renovatiewerk voor het herstellen en renoveren van bestaande muren. Voordat je begint met het voegen, inspecteer je de bestaande voegen om te bepalen wat voor soort voeg het beste is voor het project en om te zien of er reparaties nodig zijn aan het metselwerk. Vervolgens maak je de gevels schoon en verwijder je de oude voegen met behulp van gereedschap. Je werkt op verschillende soorten projecten denk bijvoorbeeld aan grote renovatieprojecten maar ook bij particulieren. Hierbij ga je altijd voor het beste resultaat want het werk van een voeger vereist precisie en vakmanschap om ervoor te zorgen dat de voegen goed zijn aangebracht en past bij de stijl en het karakter van het gebouw. 

Je werkt vaak samen met andere bouwprofessionals, zoals metselaars, architecten en bouwopzichters, om ervoor te zorgen dat het voegwerk goed aansluit op het metselwerk en voldoet aan de wensen van de klant. Het is dus erg belangrijk dat jij zowel zelfstandig als in een team goed kan werken. Ben jij degene die wij zoeken? 

Functie-eisen

  • Je hebt geen hoogtevrees
  • Je bent in bezit van rijbewijs B (BE- rijopleiding kan je via ons volgen!)
  • Je hebt een geldig VCA-certificaat (of de bereidheid om deze via ons te behalen)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een bedrijf waar de lijntjes kort zijn en ze altijd kwaliteit willen uitstralen. Niet alleen naar de klanten, maar ook naar jou! Je werkt met goed gereedschap en middelen om het werk goed uit te voeren.

Wat wij bieden

Wij bieden een afwisselende functie met en salaris tussen de € 13,- en € 17,- per uur afhankelijk van je ervaring. Ook heb je recht op 25 vakantiedagen per jaar en is er veel ruimte en budget voor scholing. 

Ben jij een ervaren voeger? Solliciteer dan bij voorkeur direct, maar uiterlijk voor 31 maart 2023. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Abiant Groningen op 050-549 2840. Tot snel! 

Deel deze vacature via