Vacature: Timmerman

  • Salaris Tussen € 15,- en € 19,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Voor onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar allround timmermannen voor diverse projecten zoals nieuwbouw, renovatie of restauratie. Als vakkracht ben je bezig met het maken, repararen en monteren van houtwerken. Jij staat voor vakmanschap en kan de meest voorkomende werkzaamheden zelfstandig en nauwkeurig uitvoeren maar je werkt ook nauw samen met andere bouwprofessionals en daarom kan jij ook goed in teamverband te werken. 

Nog geen ervaring? Wij bieden jou de kans om jezelf te ontwikkelen of om te scholen zodat je het vak kan leren vanuit de praktijk. Leer het werk door mee te lopen met ervaren vakkrachten op bouwplaatsen of tijdens onderhouds- en renovatieklussen. Met een werk- en leertraject zorgen we er gezamenlijk voor dat jij alle kneepjes van het vak leert en over een paar jaar kan jij dan ook zelfstandig in de bouw aan de slag. Hierbij leer je o.a: 

  • Het lezen en interpreteren van bouwtekeningen en ontwerpen
  • Het uitvoeren van verschillende timmerwerkzaamheden, zoals het plaatsen van kozijnen, deuren, trappen, wanden, plafonds en vloeren
  • Het op maat maken van houten onderdelen en materialen
  • Het onderhouden en repareren van bestaande constructies en gebouwen

Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Nieuwbouw, verbouw, renovatie of restauratie? Voor elk vakgebied hebben wij een geschikte opdrachtgever. Meer weten? Bel ons direct voor meer informatie of reageer op deze vacature zodat wij contact met jou opnemen. 

Functie-eisen

  • Je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer
  • Je hebt een VCA-certificaat (of de bereidheid deze te halen met een ééndagscursus via Abiant)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgevers zijn gevestigd in Noord-Nederland en bieden hierbij de mogelijkheid om te gaan werken in Drenthe, Groningen en Friesland. 

Wat wij bieden

Wij bieden je een jaarcontract met een beloning conform de cao Bouw en Infra met een bruto uurloon tussen € 15,34 en € 19,38 afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Daarnaast ontvang je werkkleding, PBM's en professioneel gereedschap van Makita. Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van trainingen en indien noodzakelijk een bedrijfsauto. Heb jij een echt timmermansoog en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Solliciteer voor 31 maart op deze vacature. 

Wil je graag meer informatie over deze vacature als timmerman? Neem dan contact op met ons uitzendbureau Abiant Groningen op het telefoonnummer 050- 549 2840. 

Deel deze vacature via