Vacature: Werkvoorbereider E&I en automatisering Noordgastransport

 • Salaris Tussen € 3500,- en € 4500,-
 • Aantal uren per week 38 uur
 • Standplaats Uithuizen
 • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Toe aan de volgende stap in je carrière als werkvoorbereider E&I en automatisering? Kom dan ons team versterken in de wereld van gas en olie regio Eemshaven bij Noordgastransport.

Als werkvoorbereider E&I en automatisering ben jij verantwoordelijk voor het plannen, voorbereiden, aansturen en uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. Dit geldt voor onderhoudswerk, inspecties en herstel/reparaties. Naast instrumentatie en elektro ben jij ook verantwoordelijk voor de automatisering.

In deze rol als werkvoorbereider E&I en automatisering bij Noordgastransport hou jij je bezig met:

 • Het inplannen van werk, vanuit een onderhoudssysteem, zowel preventief als bij storingen. En hierbij nadenken over mogelijkheden om tijdswinst te behalen.
 • Nauwkeurigheid is key! Dus de planning die je maakt kan ook behaald worden, om zo de bedrijfszekerheid en continuïteit te kunnen waarborgen
 • Waarborgen van de continuïteit en het naar behoren functioneren van de E&I installaties
 • Het opstellen van veiligheidsplannen
 • Meedenken over de toekomst! En dan richting nieuwe manieren en systemen om van preventief werk de tijdsintervallen te kunnen verhogen
 • Bij alle werkzaamheden houd je uiteraard rekening met de geldende wet- en regelgeving

Functie-eisen

 • afgeronde mbo opleiding richting E&I, elektro
 • minimaal 3 jaar werkervaring als werkvoorbereider
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits kun je begrijpen
 • ervaring met planmatig werken en het opstellen van integrale planningen (Microsoft projects)
 • VCA-VOL (of bereid deze te halen)

Gezien je projectmatig werkt is het belangrijk dat je als werkvoorbereider E&I en automatisering ook flexibel inzetbaar bent wanneer het project dit vraagt.

Over het bedrijf

Noordgastransport is een grote speler op het gebied van gas en olie. 

Noordgastransport B.V. is opgericht in 1973 om het aardgas dat werd geproduceerd in het L10-blok op het Nederlandse deel van de Noordzee te behandelen en te transporteren. Later zijn de werkzaamheden uitgebreid met het transport en de behandeling van aardgas geproduceerd door derden buiten het Nederlands continentaal plat.

Noordgastransport bestaat uit een uitgebreid transportsysteem voor aardgas op het Nederlands continentaal plat en een gasbehandelingsstation in Uithuizen. Hiermee verzorgt Noordgastransport B.V. de bewerking en levering van een aanzienlijk deel van het aardgas dat op het Nederlands continentaal plat en daarbuiten gewonnen wordt. Dit gas wordt na behandeling geleverd aan het pijpleidingennetwerk van Gas Transport Services B.V. (GTS). GTS is de beheerder van het landelijke gastransportnet.

Noordgastransport B.V. bezit in totaal circa 470 kilometer aan pijpleidingen met een dagelijkse totale transportcapaciteit van ongeveer 42 miljoen Nm3. De organisatie speelt daarmee een belangrijke rol in de levering van aardgas dat zowel binnen als buiten Nederland verbruikt wordt.

Binnen de organisatie heerst een open en informele sfeer. Het is een hechte club, waarbij de meeste mensen al jaren werkzaam zijn. Belangrijke kernwoorden zijn veiligheid en ook zelfstandigheid. Totaal werken er circa 50 medewerkers, waarbij het EIA (elektro, instrumentatie en automatisering) team bestaat uit 9 mensen. Je werkt nauw samen met een andere werkvoorbereider.

Wat wij bieden

Uitdagende projecten waar je samen kunt werken in een vakkundig en gespecialiseerd team. Een baan met uitzicht op een vast dienstverband. Als werkvoorbereider E&I krijg je bij Noordgastransport volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen middels cursussen en opleidingen. Salaris is in overleg en afhankelijk van jouw opleidingsachtergrond en ervaring.

Reageren op deze vacature ‘Werkvoorbereider E&I en automatisering  Noordgastransport’? Stuur dan je cv en motivatie naar ons toe. Je kunt solliciteren op deze vacature tot en met 2 april. Heb je vragen of wil je meer weten? Bel dan met Annemiek of Goos van ons uitzendbureau in Spijk op 0596 59 22 22.

Abiant Spijk verzorgt voor Noordgastransport de werving en selectie voor deze vacature Werkvoorbereider E&I en automatisering.

Rechtstreeks contact opnemen met het bedrijf naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature via