Vacature: Koelmonteur

  • Salaris Tussen € 13,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij een ervaren koelmonteur voor klimaatinstallaties of wil je graag een stap maken in je carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Beilen zijn wij namelijk op zoek naar een koelmonteur. Iets voor jou?

Jouw nieuwe werkgever is een vooruitstrevend installatiebedrijf met een voortrekkersrol als het gaat om een gezond binnenklimaat. Jij gaat hier aan de slag als koelmonteur klimaatinstallaties /VRF systemen. Als koelmonteur plaats je kleine en grote airco’s/VRF systemen bij particulieren en bedrijven. Daarnaast los je koeltechnische storingen op en voer je afrondende werkzaamheden uit bij nieuw geplaatste installaties. Als je voldoende expertise hebt opgebouwd, ga je volledig zelfstandig aan de slag. Voor deze functie vragen wij kandidaten met een technische opleiding die zich graag verder willen ontwikkelen.

Functie-eisen

  • Een afgeronde opleiding gelijkwaardig aan (V)MBO-installatietechniek.
  • Het bezit van een rijbewijs B en het VCA-certificaat is in je voordeel.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever uit de omgeving van Beilen ontwerpt, installeert en onderhoudt klimaatinstallaties in de breedste zin van het woord. Ze zijn gespecialiseerd in het toepassen van luchtbehandelingstechniek in woningen en utiliteitsprojecten. Met 65 medewerkers is de organisatie landelijk actief op het gebied van koelinstallaties, ventilatiesystemen en verwarmingssystemen. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende, fulltime functie voor langere tijd bij een vooruitstrevend installatiebedrijf. Er heerst een gezonde, positieve werksfeer en de orderportefeuille is goed gevuld. Je ontvangt een goed salaris conform de cao Metaal en Techniek. Het bruto uurloon ligt tussen de € 13,- en  € 18,- en is mede afhankelijk van jouw opleiding en ervaring. Het is altijd mogelijk om je verder te ontwikkelen. Dit kan met gerichte cursussen of opleidingen. Ook zijn er op termijn voldoende doorgroeimogelijkheden. 

Wil jij graag aan de slag als koelmonteur? Wacht dan niet te lang en reageer zo snel mogelijk op deze vacature. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'Koelmonteur'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen en vraag naar Fabian Brinkema. Fabian is te bereiken op  06-27011435. Natuurlijk kun je ook je cv mailen naar fbrinkema@abiant.nl.

Deel deze vacature via