Vacature: Leerling automonteur (bbl-mogelijkheden)

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Winsum Gn
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Het stellen van diagnoses, het verrichten van onderhoud en het uitvoeren van reparaties: zomaar een aantal taken die jij dagelijks uitvoert in het werk als automonteur. Op zoek naar een leuk bedrijf met leerkansen? Lees dan snel verder! 

Samen met collega's ga jij er voor zorgen dat auto's de werkplaats verlaten in een topconditie. Als automonteur ga jij o.a. onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, speciale controles en reparaties verrichten en collega's ondersteunen. Daarnaast zorg jij er voor dat de werkplaats netjes blijft zodat er veilig kan worden gewerkt. Jouw nieuwe collega's leren je graag de kneepjes van het vak tijdens jouw bbl-traject! 

Functie-eisen

Op zoek naar een bbl-plek? Dan ben je op het goede adres! Daarnaast verwachten we van jou:

  • een gemotiveerde werkhouding 
  • je hebt affiniteit met techniek en auto's
  • je doet een bbl-opleiding richting de autotechniek

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever betreft een autobedrijf wat veelal jonge occasions verkoopt, onderhoud uitvoert en reparaties verricht. Het betreft een klein en hecht team, waar veel leerkansen zijn. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke functie als leerling automonteur bij een bedrijf met veel leerkansen. Je loon is conform cao motorvoertuigen tussen de €10,- en €14,- per uur, afhankelijk van kennis en ervaring. Jonger dan 21 jaar? Dan ontvang je leeftijdsafhankelijk loon.

Ga jij binnenkort aan de slag als leerling automonteur? Wacht dan niet te lang en reageer voor 3 april 2023 op deze vacature. Heb je nog vragen over de vacature 'Leerling automonteur (bbl-mogelijkheden)' of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 050 319 96 30, of mail ons: infobedum@abiant.nl. 


Deel deze vacature via